sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Yksi yö jouluun


Nuhaiset terveiset täältä kotoa.
Lupasin kirjoittaa teille meidän joulu perinteistä, mutta olen vieläkin kipeänä, joten katsotaan kuinka paljon saan teille jaettua.

Joka jouluaatto olemme siskojeni kanssa heränneet aikaisin aamulla katsomaan Joulupukin kuumaalinjaa. Se on ollut perinne pienestä asti, jota emme ole lopettaneet vieläkään. Pikkutyttöinä herättelimme toisemme aikaisin aamulla, otimme peitot kainaloon ja puhelimen käteen. Yritimme monesti soittaa joulupukille, mutta emme koskaan päässeet linjoista läpi.

Isovanhempien menehdyttyä ollaan vietetty joulua vähän pienemmän porukan kesken. Vuosien aikana olemme perheeseemme saaneet uusia perheenjäseniä ja porukan koko on taas kasvanut.

Viimeiset joulusiivoukset ja leipomiset ollaan saatu tänään valmiiksi. Huomenna aamulla odottaa joulusauna ja riisipuuro.

Olen ihminen, joka rakastaa joulua ja kaikkea mitä siihen liittyy. Joulu on antamisen ja rakastamisen aikaa. Muistetaan huomenna toinen toisiamme sydämellisin mielin. Unohdetaan murheet ja riidat. Kokoonnutaan yhteen ja nautitaan joulusta.

Ihanaa Joulua Kaikille!

5 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis olet! :) Ihanaa joulua sinnekin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Myöhäiset joulun toivotukset myös sinne! ;)

   Poista
 2. Lämmintä ja mukavaa joulua:) olet kaunis!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Myöhäiset joulun toivotukset! :)

  VastaaPoista