tiistai 18. joulukuuta 2012

Kysymyksien vastaukset
Ketkä on sun parhaimpia ystäviä? entä mitä kadut eniten elämässäsi? :)

-Mulla on muutamia läheisiä ystäviä vuosien takaa. Olemme kokeneet yhdessä teiniajat. On ollut naurua ja kyyneleitä sekä varsinkin hullun hauskoja ja ikimuistoisia hetkiä. Sekä on ystäviä, joihin olen tutustunut vasta lähi vuosina. Heistä on tullut hyvin läheisiä ja rakkaita. Mulla on hyviä ystäviä, joihin olen voinut turvautua ja luottaa.
Kavereita ja tuttuja on paljon meillä kullakin, mutta niitä sydänystäviä ei ole monta. Olen kiitollinen ystävistäni!

-Olen elämäni aikana tehnyt monesti tyhmyyksiä, mutta en kadu niistä yhtäkään. Ajattelen paremmin niin, että elämässä sattuu ja tapahtuu. Jos jäämme katsomaan taaksepäin virheitämme, niin emme koskaan voi mennä elämässä eteenpäin. On hyvä myöntää virheet ja oppia niistä. Oppia pyytämään anteeksi ja myös antaa anteeksi.

Mistä asioista olet ylpeä?

-Voi ehkä kuulostaa kliseiseltä, mutta olen ylpeä perheestäni.

Mitä tekisit toisin?

-Ehkä jotkut asiat elämässäni olisin voinut jättää tekemättä ja jotkut asiat olisi kannattanut tehdä.

Mikä oli sun unelma-ammatti nuorempana?

-Se taisi olla luokan opettaja ja poliisi.

Lempparikappale/elokuva/ruoka/kirja?

-Kuuntelen päivittäin useita eri kappaleita. Tällä hetkellä ei tule mieleen yhtä lempikappaletta, mutta Emeli Sandé on aika kovassa kulutuksessa mulla. Mielettömän hyvä laulaja!

-Katsoin viime lauantaina telkkarista leffan Viimeinen linnoitus  (The Last Castle) Leffa kertoo kenraali Eugene Irwinistä, joka tuomitaan sotaoikeudessa kymmeneksi vuodeksi sotilasvankilaan. Tykkäsin!

-Nehän on ne cannellonit. ;)

-Saat sen mistä luovut - Tommy Hellsten.


Miks puret sun kieltä joissain kuvissa, niinku tänki postauksen kuvassa?

-Haha, olen kuullut tosta aikaisemminkin. En pure kieltä, jostain syystä kieleni tupsahtaa tulemaan esille hampaiden raosta. :D Ei se ole sen vakavampaa.

Missä kaikissa paikoissa olet ollut töissä? :) entäs mikä on unelma-ammattisi?

-Ensimmäinen työpaikkani oli 15- vuotiaana McDonald's, jonka jälkeen olen työskennellyt vaikka missä. Kokemusta kahviloista ja ravintoloista, vaate-, ja koruliikkeistä ja näyttelemisestä.

-Tämän hetkinen unelma-ammatti on ravitsemusterapeutti, mutta katsotaan riittääkö rahkeet vielä valmistuttuani.

Oletko joskus tarkkaillut syömisiä, yliaktiivisesti?

-Olen joskus teininä ollut hyvin tarkka syömisistäni. Ehkä jollain tavalla ihannoin laihuutta, vaikka teininä olin muutenkin hyvin hoikka. Myöhemmin, kun tytön hennosta vartalosta rupesin kehittymään kohti naisellista vartaloa, niin se toi välillä ristiriitaisia tunteita. En voi kieltää, etten myöhemmin aikuisena ole myös käynyt läpi sitä, miten koen vartaloni. Meidän jokaisen naisen tulisi saada olla tyytyväinen siihen mitä me olemme ja miltä me näytämme. Ehkä ihannoimme liikaa hoikkuutta, mutta mitä jos me ihannoisimme tästä eteenpäin kauniita muotoja.

Meillä jokaisella on oikeus olla erilainen. :)


  
Oletko joskus kokenut, että joudutte ns. "kilpailemaan" siskoksiesi kanssa esim.vanhempien huomiosta?

-Kun perheessä lapsia on ollut neljä, niin vanhempien huomiosta kilpailemista on riittänyt.

Saatko rahallista vastiketta mainostamiltasi firmoilta tämän blogin pitämisestä? (mm. Zara, Ginatricot, Stockmannin herkku jne).

-En saa mainitsemistasi yrityksistä rahallista vastiketta.

Otatko kuviasi itselaukaisimella, vai esim. kuvaavatko siskosi sinua?
-Sekä että. :)

Miten pidät kainalosi niin siisteinä? :D vaikka olet tumma. enkä kysy tätä pahalla, vaan ihan vinkkiä kaipaan :D

-Päivittäinen sheivaus riittää. ;)

Postauksien perusteella oot kolunnut ravintoloita ihan mukavasti keskustassa. Mikä on sun lemppari ravintola ja annos?

-Lemppari on ehdottomasti aasialainen ravintola Farang.
Ravintola Teatteri on yksi suosituimmista paikoista, jossa käyn usein syömässä. Sieltä saa hyvää salaattia kohtuu hintaan.

Dubai

 Jäikö sulle mieleen jotain aluetta siellä, mistä löytyi hyviä ruokapaikkoja?

-Dubai Mallista löytyy monia hyviä ruokapaikkoja. Sieltä varmasti löytyy mieluisia.
Lempiravintola oli ehdottomasti Souk al Bahari. Se sijaitsee Dubai Mallin lähistöllä. Jos haluatte panostaa ja viettää iltaa hyvän ruoan ja juoman parissa, niin suosittelen ehdottomasti Buddha Baria. Siellä söin elämäni parhaimman kasvisruoka-annoksen. Täältä näette postauksen sieltä -> Buddha Bar.

Mikä oli erityisesti näkemisen arvoinen kohde sun mielestä?

-Dubai on tunnettu kauniista ja kliseisistä asioista. Kaikki on hienoa ja suurta. Kaiken sen kauniin ja suuren takana on myös Itäisempi alue, vanha Dubai. Jos on aikaa kierrellä ja matkustella enemmän, niin suosittelen Deiraa. Siellä pääset tutustumaan basaareihin ja museoihin.
Olen hyvin kiitollinen tuttavalleni, joka näki vaivaa ja näytti mulle monia upeita paikkoja Dubaissa.
Täältä pääset tutustumaan -> Deira


Suosittelen myös -> Madinat Jumeirah ja  -> aavikkoa.
Miten pukeuduit yleisillä paikoilla, otitko huomioon tiettyjä pukeutumissääntöjä, jos et katsottiinko sua pahasti?

-Dubaissa ollessani lämmintä siellä oli noin 46’C. Pukeuduin aika normaalisti. En koskaan saanut mitään halveksivia katseita. Kauppakeskuksiin kannattaa ottaa mukaan huivi, jolla voi peittää hartiat.

Oliko siellä lentokentillä tarkastukset jotenkin tiukempia? :)

-Ensimmäisellä kerralla jännitin kovasti passitarkastusta. Vatsaani sattui ja jono oli mieletön. Lopulta pääsin tarkastukseen pienen jännityksen kanssa, mutta ihan turhaa. Vartija flirttaili kanssani ja lopulta unohdin olevani passitarkastuksessa. Huvittavinta tässä oli se, että kun tulin reilu kuukausi myöhemmin uudelleen, niin tarkistaja oli sama. Flirttailu taas jatkui..

Ootko selvinny jo erosta? Onko tullut uusia tai vanhoja ihastuksia? ;)

-Voin sanoa selvinneeni erosta. Pitkä oli prosessi, mutta niin kuin joskus aikaisemmin teille kirjoitin postauksessani -> Irti kahleista  “Tiesin, etten ollut ihan vielä toipunut, mutta päivittäinen suru ei enää kahlinnut mun elämää." Voin sanoa olevani vapaa.

-Ihastun helposti, mutta ihastus voi myös laantua yhtä nopeasti, jos kahden ihmisen välillä ei ole sitä tietynlaista kemiaa. Uusia ihastuksia ja suhteita on matkan varrella tullut, mutta tällä hetkellä en seurustele.

Asutko vielä kotona?

-Asun ja tyytyväinen vielä siitä. :)


Mikä on paras joulumuistosi?

-Pakko sanoa, että en osaa päättää mikä on ollut parhain joulumuisto. Jokainen joulu on ollut meillä niin ihana, että arkeen taas astuminen on tuntunut haikealta. Meidän perhe on hyvin läheinen, äänekäs ja humoristinen. Joskus, kun olen seurannut Espanjalaisia ohjelmia, niin näen heissä paljon samaa kuin meissä. Teen ennen joulua postauksen meidän perinteikkäästä joulusta. Katsotaan, jos silloin muistuisi mieleen joku erityinen joulumuisto. Mitä toivot joululahjaksi?

-Etsin pienenä aina lelulehdistä kaikki mahdolliset lelut, jotka halusin. Se lisäksi listalta löytyi herkkuja ja muita toiveita Joulupukilta. Annoin listan äidilleni ja äitini pyysi aina numeroimaan kolme parasta.
Lapsena lahjojen saaminen oli iso asia. Tarkkailimme siskojeni kanssa, että kuka sai eniten lahjoja. Seuraavana päivänä oli pakko nousta aikaisin ylös, koska lelut odottivat jo leikkiä. Nyt aikuisena ajatus tuntuu järjettömältä. Miten joulu oli niin materiaalista.
Tänä vuonna en ole miettinyt edes ajatusta, että mitä haluan joululahjaksi. Vastaukseni on, että en yhtään mitään. Tänä jouluna lahja mulle on se, että saisimme koko perheen kesken viettää rauhallista joulua. Nauttia toistemme seurasta. Syödä jouluruokaa, jota vain kerran vuodessa saa. Istua alas ja vaan olla. 


Mitkä ovat tämänhetkiset lempi vaatekappaleesi?

-Kengät.

Mitkä ovat lempi meikkituotteesi?

-Huulipuna, aurinkopuuteri, ripsari ja kulmaharja. 

Kuka on julkkis-maailmasta tyylinsä puolesta lempparisi?

-Ehdottomasti Olivia Palermo ja Natalie Portman.

Onko sinulla uuden vuoden lupauksia? mitä toivot/haaveilet tulevalta vuodelta?

-En ole miettinyt vielä uuden vuoden lupaustani. Tämä vuosi on ollut niin huono, että uskon ensi vuoden olevan parempi. Toivon ensi vuodelta uusia haasteita, uusia tuttavuuksia, jännitystä, matkustelua, iloa ja kenties rakastumista..


Mikä on sinun lupauksesi ja haaveesi tulevalle vuodelle?


2 kommenttia:

  1. Aivan ihana blogi ja paljon silmänruokaa tällaiselle esteetikolle! Sain paljon paljon ideoita ja etenkin kuvausintoa omaan blogiini, kiitos siitä! Oikein mukavaa jouluodotusta kauniille Jasminelle :)

    VastaaPoista