sunnuntai 9. joulukuuta 2012

What a dayKaverini Pauliina valmistui ylioppilaaksi, joten juhlittiin sitä tänään. Pauliina oli varannut juhlapaikaksi päiväkodin salin, joka oli koristeltu juhlaa varten.
Juhlassa esiintyi yksi tunnettu mies, jonka kasvoja en saanut pois mielestäni. Myöhemmin miehen lähdettyä, tajusin kuka hän oli. Sehän oli Joulupukki kuumasta linjasta.
Ehkä se oli vaan hyvä etten kerinnyt sen suuremmin juttelemaan Joulupukin kanssa, koska olisin hyvin mahdollisesti muuttunut hysteeriseksi pikkutytöksi, joka olisi halunnut päästä pukin syliin, ottaa kuvan ja kertoa mitä haluaisin tänä vuonna joululahjaksi. Ei vaiskaan. :D

Vielä joka joulu, me siskojen kanssa herätään aikaisin aamulla seuraamaan jouluohjelmia riisipuuron ääressä. Se on ollut perinne pienestä tytöstä asti, jota ei olla voitu välttää. Muistan vielä, kun pikkutyttöinä yritimme päästä puhelinlinjoilta läpi, mutta se ei koskaan onnistunut. 


Kiitos Pauliina ihanista juhlista! <3


 Tiedätkö niitä hetkiä, kun epäonnistumisen jälkeen koittaa uusi epäonnistuminen.

Myöhemmin illalla olin lähdössä kotiin ja viittasin normaalisti bussille, mutta bussikuski ajoi kylmän viileästi ohi. Jäin seisomaan bussipysäkille kunnes toinen bussi perässä ajoi ohi ja heitti loskat mukanaan mun päälle. Siinä sitten nyrpääntyneenä loskat vaatteissa, jäin odottamaan toista bussia.
Pääsin lopulta bussiin ja takapenkillä istui noin yläaste ikäiset pojat, jotka vähän väliin viheltelivät saman ikäisille tytöille. Ei vitsi, että tuli omat yläaste muistot mieleen.
Muistan vielä, kun olin ihastunut yhteen poikaan ja sain kuulla, että hän oli myös ihastunut muhun. Käytiin kaverini kanssa laittautumassa hänen luonaan ennen koulua. Asukokonaisuuteeni kuului vaaleat farkkuhousut, valkoinen pikkutoppi, farkkutakki ja skeittikengät. Hiukseni oli tuperrettu kuohkeammaksi ja kasvoihin olin laittanut meikkiä hempeillä väreillä. Sinä päivänä koin olevani hyvin cool. Voi niitä aikoja. :D

1 kommentti:

  1. Aivan upea tuo vasemman puoleisen ystäväsi clutch! Voisitkohan selvittää mistä se on? ;) Ihana blogi!

    VastaaPoista