torstai 27. joulukuuta 2012

Neljän seinän sisällä


En ole varmastikaan ainoa, jonka masu on täynnä kaikista jouluherkuista. Nyt on ihana aloittaa taas terveellinen ruokavalio ja liikunta.

Olen viettänyt nyt viisi päivää kotosalla joulupyhien ja sairastelujen takia. Mitä pidempää ollaan vietetty perheen kanssa aikaa samassa huushollissa, sitä levottomimmaksi meidän jutut ovat menneet. Vaikka joulu on yhtä ihana kuin aina ennenkin, niin kyllä se viiden päivän putki kotona tekee hulluksi.

Nyt viimeisinä kolmena päivänä telkkarista on näytetty maksullisia kanavia. En ole koskaan seurannut Jersey Shorea, mutta nyt viime illat oon viettänyt tämän ohjelman parissa. Ohjelmahan on ihan järjetön. Uteliaisuuden ja mielenkiinnon johdosta jäin seuraamaan ohjelmaa.


5 kommenttia:

 1. ihana blogi!<3 minkä ikäinen olet? minkä ikäinen sun pikkusisko on? :)

  VastaaPoista
 2. Joskus kun on tylsää, huomaa sitä katsovansa mitä vaan telkkarista :D. Tänään kattelin vahingossa ostoskanavaa :D. Oli varmaan niin mielenkiintonen tavara siellä :D.

  Muutaman jakson oon seurannut tota Jersey Shorea ja sitten sitä Brittien versiota Georgie Shorea. Joskus kun olin kipeänä tai edellisenä päivänä bilettämässä, makasin sohvalla katselin Tila Tequilan A Shot at Love with Tila Tequila -ohjelmaa jossa se etsi elämänkumppania miehestä tai naisesta ja toinen ohjelma oli 16 and pregnant. Ne tuli maratonina :D. Sitten on joskus tullut seurattua Rokkarille morsian ja Bändärille sulhanen ohjelmia :D.

  VastaaPoista
 3. Totta! :D Telkkarin katselua on kyllä vähentänyt paljon. Nykyään ei ole niin paljon aikaa enää siihen. :)

  VastaaPoista
 4. Eksyin tänne ihanaan blogiisi :) kivoja kuvia ja voi
  miten suloinen siskon poikasi on :)

  VastaaPoista