keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Miten säikky voin ollakaan


 Ilta on mennyt tässä kotitöiden, leipomisen, joulumusiikin ja askartelun parissa. Aina, kun olen yksin kotona, niin laitan radion tai telkkarin päälle. Olen todella vainoharhainen ja helposti luon itselleni jännittäviä hetkiä, vaikka pelättävää ei olisi.
Olin viemässä tänään illalla Yumia ulos, avasin oven, mutta se ei avautunut. Hetken kuvittelin, että oven toisella puolella seisoo joku, joka työntää ovea vastaan. Pelästyin ja astuin askeleen taaksepäin. Kaivoin kännykän esille ja soitin kaverilleni. Ajattelin, että jos mörkö nyt astuu sisään, niin kaverini kuulisi kaiken. Odotin hetken ja työnsin (rohkeasti) oven auki. Säikähdin ja edessäni seisoi mies..
Ei vaiskaan. Säikähdin, koska edessäni oli tyhjää. Ovi oli lumen takia juuttunut kiinni, siksi ovi tuntui raskaammalta. Hah, miten säikky voin ollakaan. :D 

Rakastan joulua ja kaikkea mitä siihen liittyy. En malta millään odottaa, että saan paketoida taas lahjoja ja askarrella joulukortteja. Lahjojen hankkiminen on mennyt aina viime tippaan, mutta tänä vuonna päätin aloittaa sen hyvissä ajoin.
Jostain kumman syystä ostamme jouluisin toisillemme aina jotain saman tyylistä. Joskus lahjat on painottunut lämpimiin asusteisiin, joskus kosmetiikkaan jne. Kerron myöhemmin teille meidän perheen perinteikkäästä jouluaatosta.

Huomenna juhlitaan sitten pikkujouluja. En malta odottaa. :)
4 kommenttia:

 1. miten ihana joulufiilis tulee kun noita sun kuvia kattelee. Love it :-)
  täälläkin juhlitaan tänään pikkujouluja!

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus :)! ja ihanaa ku lisäät aina kuvia :) ne on parhaita! Ja hyi, mäki säikyn aina yöllä ku nukun pimeessä niin että mun takana seisoo joku...:s! btw, odotan innolla postausta teidän perinteisestä aatosta :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kuvilla voi helposti kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Joskus en saa vaan tekstiä ulos, joten kuvillani saan kerrottua ajatukseni.

  Postailen ensi viikolla meidän perinteikkäästä joulusta. ;)

  VastaaPoista