maanantai 16. syyskuuta 2013

Ristiäiset

Hurmaavien kaksospoikien nimiäisiä juhlittiin eilen vanhempieni luona Vantaalla. Vanhempieni koti sopi hyvin sijainniksi, koska siellä lapsilla riitti tilaa leikkiä ja muut juhlavieraat pystyivät nauttimaan ulkoilmasta. Lisäksi Vantaalla oli kiva tunnelma.

Perheemme on todella tiivis ja läheinen. Yhdessä vietetty aika on ainutlaatuista, nimittäin harvemmin saamme koko perhettä yhteen samaan aikaan. Aina kun ollaan saatu perhe yhteen ja vietetty laatuaikaa yhdessä, jää haikea olo kun täytyy lähteä omaan kotiin jatkamaan arkea. Toisaalta näitä hetkiä osaa nykyään arvostaa entistä enemmän. 

Tässä kuvia juhlista.

25 kommenttia:

 1. mitä vanhempasi ovat mieltä siitä, että et opiskele mitään ja elelet heidän siivellä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mistä olet käsityksesi saanut, mutta asun omillani ja opiskelen. Ja vaikka asuisin vielä vanhempieni luona ja en opiskelisi, niin tiedän että he tukisivat mua. :)

   Poista
 2. Heippa! Ihastuin tuohon sinun mekkoosi! Se on upea! Mistä se mahtaa olla?

  Hauskaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on ostettu reilu kaksi vuotta sitten Nellystä :)

   Hauskaa syksyn jatkoa myös sinne! :)

   Poista
 3. Anonyymi 1:
  Mistä päättelet ettei Jasmine opiskele mitään ja elää vanhempien siivellä? Huomaa selkeästi, ettet tunne häntä, kun tuollaista paskaa latelet tänne. Taidat olla vain kateellinen, sekä kyllästynyt omaan tylsään elämääsi? Onnea sinulle elämään hei!

  VastaaPoista
 4. Olet kaunis, mutta toivoisin vähän erilaisia pose ilmeitä välillä :) Joskus luonnollisia "ei mallimaisia" ja joskus todella mallimaisia intessiivisellä katseella kameraan :D Tuokin osittain sivulle on näittikulma, mutta jotenkin kaipaisin erilaisiakin kuvia ettei kaikki ole aina samanlaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivupose alkaa riittää.

   Poista
  2. Kiitos mielipiteestä! Helposti poseeraan sivuttain. Voisin ens kerralla koittaa jotain uutta ;)

   Poista
 5. Ja nämä anonyymit, itse täydellisyydet, jaksavat paasata toisten siivellä elelemisestä. Älä välitä Jasmine, kateellisia aina riittää:)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Mekko on upea kuin myös sen kantajansa :)

  VastaaPoista
 7. toi "imetyskuva" missä sulla on vauva sylissä, olis parempi kun katsoisit rakastavasti vauvaa. Nyt näyttää siltä kuin nyrpistäisit nenää ja katsot poispäin. Pieraisiko vauva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa mäkin katoin ja näyttää lisäksi siltä, että vauva lentää kohta laidan yli.

   Poista
  2. joo, tätä mäkin olin tulossa sanomaa. ei aina tartte ottaa tommosta "draamaattista" kaukaisuuskatsetta.

   Poista
  3. Uskomattomia anonyymejä, ettei olisi sama naikkonen heittelemässä näitä katkeria kommentteja tänne. Aina pitää etsiä vikoja. Sieltäkin mistä niitä ei oikeasti löydy;)

   Onnittelut Jasminelle tätiydestä!

   Poista
  4. Kiitos paljon! ;) Ilo olla näin monen pojan täti jo <3

   Poista
  5. minä laitoin ekan kommentin mutta muita en ole laittanut. Sekään ei ollut millään tavalla katkera vaan lähinnä neuvo että hyviä kuvia saa vaikkei aina koitetakaan matkia muotilehtien malleja. Viimeinen lause oli lähinnä vitsi. Tiedän kirjoittajan oikeassa elämässä, enkä kehtaisi neuvoja siellä oikeasti antaa. Blogin pitäjä on oikeasti todella fiksu ja kaunis nuori nainen.. minua lähinnä harmittaa miksi pitää yrittää olla jotain yleismaailmallista kuvissa kun hän olisi omana itsenään paljon viehättävämpi, siis hymyilevänä :)

   Poista
  6. En yritä matkia mitään tai ketään. Ehkä vaan poseeraan noin luonnostaan ja en ole kiinnittänyt siihen erityisesti huomiota.
   Kiitos sun kommentista! En ota yhtään itteeni, jos joku kritiikkiä antaa. Ne ovat heidän mielipiteitä ja mulla omani. :)

   Poista
 8. Ihana lookki! Olet ihan mielettömän kaunis! Saako muuten udella sun ikää...? Mä poden pahaa ikäkriisiä nimittäin... (25 jo täynnä) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Olen 23. Eihän 25 ole vielä paha! Don't worry! ;)

   Poista
 9. Otsikossa: "Ristiäiset"
  Tekstissä: "nimiäiset"

  Eli kummat? :O

  VastaaPoista
 10. Miten sun hiukset on kasvanut noin nopeasti salkkareiden jälkeen? :o

  Todella upeat ja hykäkuntoisen näköiset<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh vaikea sanoa! :D Hiukseni kasvavat aina hirmu nopeasti. Äidilläni ja siskoillani on kans pitkä ja paksu tukka. Ehk se on vaan sukuvika ;)

   Kiitos! <3

   Poista
 11. Oon nähny Jasminen ginatricotissa töissä ja oli oikein hyvää palvelua :) tuskin elää kenenkään siivillä, töitä tehny niin kauan kuin itse muistan, älä välitä tyhmistä kommenteista Jassu<3

  VastaaPoista