torstai 31. lokakuuta 2013

Hymy huulilla

Vitsi miten ihana tunne oli herätä tänään aamulla siihen, kun aurinko paistoi. Kävin pienellä kävelyllä ja ajattelin mielessäni, että tästä päivästä tulee kiva päivä. Tällaisellä fiiliksellä on ihana aloittaa vapaapäivä, eikö niin ;) 

Matkani jälkeen olin pitkään aika väsynyt. Kärsin jet lagista ja Suomen surkeat säät eivät helpottaneet oloani yhtään. Muistan yhden illan, kun kaverini oli luonani katsomassa leffaa ja nukahdin kesken leffahetken. Heräsin siihen kun kaverini oli lähdössä. Nousin ylös sammuttamaan telkkaria ja kysyin kaveriltani, että "missä maassa olen". Kaverini naurahti ja vastasi mulle, että "ihan Suomessa olet". Siihen jäin sitten hölmistyneenä seisomaan..
Nyt väsymys on onneksi helpottanut ja olen alkanut tottua tähän Suomen rytmiin ja Suomeen ylipäätänsäkin, heh. 

Nyt mukavempiin asioihin.. 
Treffasin tänään kaveriani Nettiä. Sovittiin edellisenä iltana, että tehdään jotain kivaa ja rentouttavaa yhdessä. Kierreltiin siis hetki kaupoilla, lounastettiin Vapianossa ja nautittiin aurinkoisesta päivästä. 
Myöhemmin iltapäivällä suunnattiin Jack & Jonesin ja Vero Modan vip-avajaisiin. Vip-avajaisista tulossa kuvia myöhemmin.

Huomenna 31.10. kannattaa ottaa suunta kohti Itäkeskusta. Jack & Jonesin ja Vero Modan avajaisten takia kaikista tuotteista saa alennusta -25%. Alennus on voimassa tämän viikon sunnuntaihin 3.11. asti. 
2 kommenttia:

  1. Miksi käyt vapianon kaltaisessa p****a paikassa syömässä, kun on oikeasti olemassa myös HYVIÄ italiaanoravintoloita, kuten dennis.

    VastaaPoista
  2. onko sun nahkatakki zarasta??:) mistä sun hanskat on? :) nätti asu!

    VastaaPoista