sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Allasbileet

Blogissani kysyttiin, että tulinko Amirin luokse kylään Losiin. Vastaukseni on, että en tullut.
Tutustuin tähän komeaan nuoreen mieheen vasta Losissa :D
Amir järjesti viime lauantaina synttärijuhlat hänen poolillaan. Juhlat alkoivat kello 12. Ihmisiä liukui paikalle pikkuhiljaa ja kolmelta juhlat olivat jo vauhdissa. Oli hauska huomata miten monta meitä suomalaista oli juhlissa. 
Tarjolla oli suolaista naposteltavaa, kylmiä drinkkejä ja totta kai synttärikakku. Musta oli hyvä idea järjestää juhlat uima-altaalla. Halutessaan pystyi pulahtamaan altaaseen, oli tilaa liikkua ja parvekkeelta pystyi ihastelemaan Losin kauneutta. Uima-allassynttärit ovat taatusti syntymäpäivät, jotka muistetaan. 

Onneksi olkoon vielä Amir! 


Losissa reissasin suurimmaksi osaksi miesten kanssa. Oli ihana nähdä naiskauneutta ja rupatella heidän kanssaan.. noh kaikista näistä naisten jutuista ;)
Ihastuin tähän suloiseen pieneen poikaan. Hän hurmasi mut hänen suloisilla virneillä. Vieläkin tämä kuva/hetki saa mut hymyilemään. 

Olette kommentoineet sitä, että poseeraan liikaa kuvissa.. Noh näissä kuvissa näkyy mun aitoa luonnetta. Olen elävä, leikkisä ja nauravainen.Jatkettiin myöhemmin illalla klubille. 

Olen todella kiitollinen siitä, että sain tutustua näihin ihmisiin. Paikalla oli niin ihania ihmisiä ja persoonia. Jo kaipaan heitä ja näitä hauskoja hetkiä. 

3 kommenttia:

 1. Oon niin kade sulle! Voi että itsekin haluaisin lähteä tuonne :)

  elamanikuvina.blogspot.f

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia Jasu, nää inspiroi mua tsemppaa tän kuvaamisen kanssa :)

  VastaaPoista
 3. No nyt on jo luonnollisiakin kuvia! Hyvä hyvä... Ja tuo Amir on kyllä aika nami.

  VastaaPoista