keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kodittomat eläimet

Rekku Rescue ry on eläinsuojeluyhdistys, joka on perustettu kodittomien eläinten auttamiseksi ja uusien kotien löytämiseksi.
He edistävät eläintensuojelua ja eläinten hyvää kohtelua Suomessa että Virossa. He pyrkivät vaikuttamaan positiivisesti ihmisten asenteisiin eläimiä kohtaan. 

Kävin eilen kaverini Netin luona katsomassa näitä suloisia kissanpentuja. Kissanpennut ovat hoidossa Netin luona, kunnes ne löytävät uuden kodin. Ihastuin yhteen kissanpentuun, joka oli niin pieni ja hento. Se oli rauhallisin kaikista, eikä rimpuillut pois sylistäni. Olisin halunnut viedä sen kotiin mukanani. 
Nämä kissanpennut etsivät uutta kotia ja sinä pystyt auttamaan siinä. Jos ihastuit näihin suloisiin pentuihin, niin sinulla on mahdollisuus saada itsellesi oma. Käy myös kurkkaamassa Rekku Rescuen kotisivuja -> www.rekkurescue.com/ Sieltä löydät lisää kodittomia eläimiä. Ennen kuin päätät ostaa uuden eläimen kotiin, niin käy katsomassa nettisivuja, jos sieltä löytyisikin sinulle sopiva lemmikki. 
Eläimet tarvitsevat uuden kodin.

Kissanpennuilla ei ole vielä nimiä, joten voit laittaa kommentteihin sinun ehdotuksesi sopivista nimistä. 


2 kommenttia:

  1. Voi miten suloisia pentuja:) kumpa voisin ottaa kaikki kotiin!:D tällä hetkellä matkustelun takia se ei ole mahdollista, mutta jos (tai kun) aion oman lemmikin hankkia, aion ehdottomasti hankkia kodittoman.

    VastaaPoista
  2. Voi miten suloisia pentuja:) kumpa voisin ottaa kaikki kotiin!:D tällä hetkellä matkustelun takia se ei ole mahdollista, mutta jos (tai kun) aion oman lemmikin hankkia, aion ehdottomasti hankkia kodittoman.

    VastaaPoista