tiistai 5. helmikuuta 2013

Ystävyydessä parasta on se, että voi hömpötellä

Näin nämä päivät vaan vierähtävät.

Aloitin työt uudessa työpaikassa viikko sitten. Viime viikko on mennyt suurimmaksi osaksi töiden ja koulutehtävien parissa. Viikon aikana töissä on tullut paljon uutta tietoa ja oppimista.
Vietin viikonlopun rennosti kotosalla ja kavereideni kanssa. Pidettiin kaverini kanssa perjantaina leffailta. Jostain kumman syystä päädytään aina ostamaan yrttipatonkeja, salaattitarvikkeita ja nameja. Uskon, että nämä tulee olemaan meidän vakio sapuskat.
Veljeni tuli sunnuntaina kihlattunsa kanssa kylään. Veljeni on menossa naimisiin kesällä. Odotan jo kovasti kesähäitä. En voi paljastaa vielä juhlapaikkaa, mutta voin kertoa, että se on ihana.


Käytiin tänään Marian kanssa Kluuvin Hanko Sushissa. Reilu pari vuotta sitten en edes tykännyt sushista ja nyt rakastan sitä. Maria on mun hyvä ystävä monien vuosien takaa. Voin jakaa sille kaiken ja tiedän, että voin luottaa. Ehdottomasti ystävyydessä parasta on se, että voi hömpötellä. Meidän ystävyydessä hömpöttelyä riittää. ;)

Ystävänpäivä lähestyy. <3 Onko ystävänpäivä sun mielestä yliarvostettua? 
Viime ystävänpäivä meni mulla ihanasti. Sain pomoltani soiton ja työpaikallani odotti iso kukkakimppu. Tänä vuonna ystävänpäivän vietän töissä, mutta seuraavana päivänä juhlistetaan sitä kaverini juhlissa. 








6 kommenttia:

  1. IHANIA KUVIA!!!:'') ja kiva postaus! ps. mihin pääsit töihin ?

    VastaaPoista
  2. Hih, poikaystäväni juuri lupasi viedä minut syömään sushia! Olen 25 v, enkä koskaan ole sushia maistanut; ehkä nyt olisi tosiaan aika!:D


    Psst. Upea tuo vaalea takki! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiikä :D No mutta nyt pääset vihdoinkin maistamaan. ;) Kerro sitten mitä tykkäsit. Suosittelen sua aloittamaan miedoilla vaihtoehdoilla esim. kasviksilla. ;)

      Kiitoksia! ♥

      Poista
  3. Todella kaunis vaalea takki! Pukee sua tosi hyvin!

    Mun mielestä ystävänpäivä ei ole yliarvostettu, päinvastoin! Itse asun ulkomailla, niin monet ystävät on liian kaukana.. Tuolloin ajattelin kuitenkin soittaa kaikille ystäville ja kysyä, että mitä kuuluu ja kiittää, että he ovat ystäviäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia M! :)

      Olen samaa mieltä! Se on päivä vuodesta, kun saa todella muistaa ystäviä ja tehdä ihania pieniä tekoja ja lahjoja toisille. ♥

      Toivottavasti sulla on kiva ystävänpäivä siellä! ;)

      Poista