keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Gina Tricotin Avajaiset 14.2.

Saatiin tänään vihdoinkin uusi Myyrmannin Gina Tricot valmiiksi. Pitkät on ollut työpäivät, mutta yhdessä kaikkien työntekijöiden avulla saatiin liike valmiiksi. Kahden viikon aikana työpäivät on ollut pitkiä ja työ hyvin fyysistä. Onneksi ihanat työntekijät ja herkut takahuoneessa piristivät. Mulla on ihania työkavereita ja uskon, että tästä paikasta tulee mulle taas yhtä kotoinen kuin edellisetkin.

Tervetuloa huomenna ystävänpäivänä Myyrmannin Gina Tricottiin klo. 10:00-20:00! Avajaispäivänä meillä on kivoja tarjouksia ja pientä tarjoamista. Myös kymmenelle ensimmäiselle on luvassa 20 euron lahjakortti.

Hyvää Ystävänpäivää Kaikille! Nähdään Huomenna Ginassa!
2 kommenttia:

  1. Mä en vaan jaksa ymmärtää noita sun kulmakarvoja. Siis aivan jäätävät! :D Oot muuten niin kaunis tyttö niin en ymmärrä miten sulla on tommoset kulmakarvat? Ne jotenkin tekee sun olemuksesta niin suttuisen varsinkin kun ne on niin kummallisen muotoiset :D Olen pahoillani, mutta oli pakko avautua tästä aiheesta :) Oot nätti ja sulla on aivan ihanat hiukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole jaksanut panostaa kulmakarvoihini. Ne on aina ollut ton muotoiset :D ehkä pieni muutos voisi tehdä ihan hyvää, mutta kiitti! ;D

      Poista