sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Takaisin arkeen


Viimeinen lomaviikko on kohta purkissa ja maanantaina taas takaisin koulunpenkille. En tajua, miten niin usein saan jätettyä koulutehtävät aina viime tippaan. Pienenä huijasin vanhempiani tehneeni jo tehtävät, jotta pääsisin kavereideni kanssa ulos. Myöhemmin illalla aina muiden nukkuessa, hoidin tehtävät loppuun.


Olin eilen mun kaverilla Timillä ottamassa kuvia. Beni oli mukana avustamassa. Oikeastaan se meni niin, että Beni istui sohvalla syöden piirakoita ja pyörien kuvaus alueella.
Vaipanvaihdon aikana en löytänyt hoitolaukusta vaippoja, joten puin Benille vaatteet takaisin päälle ja toivoin, että hätä ei tulisi housuun. Juuri, kun saavuttiin siskolleni, niin Beni pissasi housuun. Tilanne oli niin koominen ja Benikään ei osannut muuta kuin vaan nauraa sille.

Tänään oli täydellinen lenkkisää. Tiet olivat suurimmaksi osaksi sulaneet, pieni pakkanen ja aurinko paistoi. Olin nukkunut hyvät yöunet ja päätin aloittaa aamun kunnon lenkillä. Kiersin Töölöstä Ruoholahteen, sieltä Kaivariin ja samaa reittiä takaisin. Olo oli sen jälkeen mainio!


Putous alkoi taas.
Mitä mieltä olitte uusista hahmoista? Jostain syystä mikään niistä hahmoista ei vielä säväyttänyt. Uskon, että ensi kerralla niistä saa enemmän irti. Viime vuoden lempparini oli ehdottomasti Usko Eevertti Luttinen, mutta tällä kertaa Aku Hirviniemen hahmo oli pettymys.


2 kommenttia:

  1. jooo ei mustakaa noi hahmot oikee ollu mitää ihmeellisii :D mut osotukset korkeella! ihana blogi ja kivoja kuvia =)

    VastaaPoista
  2. Missä siis opiskelet ja mitä :)

    VastaaPoista