maanantai 7. tammikuuta 2013

She's like a star


Pienenä leikimme aina isosiskoni kanssa barbeilla. Hän herätti mut aamulla aikaisin kuuden aikaan. Unenpöpperöisenä nousin ylös sängystä ja keräsimme lelut esille. Pikkusiskoni oli liian nuori meidän leikkeihin mukaan ja veljeni oli, no sehän oli poika ja totta kai pojat eivät kuuluneet tyttöjen leikkeihin. Lopettelimme leikit aina kymmenen aikoihin, kun leikkiminen ei enää huvittanut.
Pikkusiskoni oli joskus sotkenut tussilla nukkensa ja leikannut sen hiuksia. Saimme kuulla siitä isosiskoni kanssa ja jouduimme jäähylle. Joskus pikkusiskoni leikki kampaajaa ja leikkasi hiuksiansa, totta kai syy oli taas meidän.
Reilu kaksi vuotta sitten meistä on tullut tosi läheisiä pikkusiskoni kanssa. Hän on aina ollut mun sisko, mutta nyt hän on myös mun paras kaveri. Vaikka riitelemme välillä aivan tyhmistä ja mitättömistä asioista, niin silti hän on ihminen, jota rakastan.

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis tuo sinun siskosi! :) Opiskelet sosiaali-ja terveysalaa? miksikä valmistut? :)

  VastaaPoista
 2. Niin se on :) Valmistun lähihoitajaksi ja siitä pitäisi jatkaa vielä opiskeluja :)

  VastaaPoista
 3. Sun blogi on niin ihana! :) ja sä oot viel niin kaunis, että :) Ennen kuin aloin tätä blogia seuraileen kunnolla, mietin kauan miks oot noin tutun näkönen..ajattelin, että oon nähny sut jossain lehdessä, mut sit tajusin et oot ollu salkkareissa :DD Varmaa kiva kokemus! Millasta siel oli ja kuinka pääsit sinne? :) Muutenkin te ootte kaikki tosi kauniita :)) Ootteko aatellu mallin uraa? Opiskeleeko siskosi muuten jotakin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitoksia! Sait kyllä hymyn huulille! :) Näyttelinkin Venla Salon roolia. Oli hieno kokemus! Bongasin lehdestä ilmoituksen ja ajattelin kokeilla.
   Teen satunnaisesti mallin hommia.
   Siskoni opiskelee tealogiaa.

   Ihanaa viikonloppua! ;)

   Poista