lauantai 20. lokakuuta 2012

I Love Me -messut


Kuvia perjantain muoti- kauneus- ja terveysmessuilta. 

Muoti 2012-2013 Fashion Show

 

 


 

 
 
 Suzanna
 Olen pitkään metsästänyt aitoa karvaliiviä. Nyt löysin messuilta kaniliivin ja vain 60 euroa. Vitsi, että oli makeet.


Messuilta löytyi myös edullisesti kynsilakkoja ja kynsikoristeita. 


Loppuilta on mennyt rennosti löhöillen.

7 kommenttia:

 1. Aito kaniliivi? Kuinka sairasta. Kanit tapettu vaan sen liivin takia.
  Ja sit esität vielä kasvissyöjää.. on siinä arvot kohdillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aikaisemmin maininnut, että kasvissyöntini ei perustu eläinten oikeuksiin. :)

   Poista
 2. Pidin blogistasi ja kaikki toki tekevät omat ratkaisunsa siitä, mitä päälleen pistävät. Itse kun en voi sietää turkiksia. Suosittelen katsomaan jonkun turkisten tekemisestä kertovan dokumentin. Niissä kun näytetään, että eläimiltä jopa revitään nahka pois vielä kun ne elävät. Mutta kuka niistä eläinten oikeuksista tosiaan välittää. Pääasia, että sinulla on hieno kaniliivi. Hyvää jatkoa.

  VastaaPoista
 3. En hyväksy eläinten rääkkäystä ja huonoakohtelua.
  Siksi on tärkeää, että jos eläimiä kasvatetaan ravinnoksi tai muuta varten, niin niistä on pidettävä hyvää huolta ja niitä on kohdeltava hyvin ja niillä on hyvät olosuhteet elää. Siksi on tärkeää, että valvotaan tuotantoa.
  Valvonnan avulla voidaan saada vastuuseen ne jotka kohtelevat eläimiä huonosti.

  VastaaPoista
 4. Mistä voit olla sitten varma että tämä sinun ostama kaniliivi on valmistettu niin ettei näitä kaneja olla kohdeltu kaltoin ja kidutettu? Vai haluatko elää jossain harhakuvitelmissa että kaikki on ihanaa ja sinun liivisi on varmasti tehty niin ettei eläimiä kohdeltu missään tapauksessa kaltoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitos viestistäsi!
   Haluan aluksi selventää, että en ole turkisten suurkuluttaja.
   Olet oikeassa, on vaikeaa tietää turkista ostaessa, miten eläimiä on kohdeltu. Toivoisin, että eläimillä olisi myös itsearvo ja niitä kohdeltaisiin sen mukaisesti.

   Poista
 5. Hyi, että. Itselläni tulee pahamieli kun katson turkiksia. Tulee mieleen videopätkät joissa eläimiä (nimenomaan tollasia pienempiä jyrsijöitä) nyljetään elävältä. :( Itse olin tänään kirpparilla ja löydin minkistä tehdyn kaulahuivin. Siinä oli monet käpälätkin tallessa. Niin kuvottavaa. :( Turkit voivat olla hienoja ja lämpimiä yms, mutta kyllä aina surettaa kun näkee tollasia. :8 ja kanit?! niitähän otetaan lemmikeiksikin :( Ajattele jos koirastanne tehtäisiin turkki, niin että se nyljettäisiin elävältä?
  pahoittelen kärkästä kommenttia, mutta toivon, että ihmiset ajattelisivat enemmän sitä mistä/millätavalla turkikset ovat tulleet, eikä vain pinnallisina itseään. :(

  VastaaPoista