tiistai 5. kesäkuuta 2012

Treenaus ja ruokavalio


Sain vihdoin ja viimein hankittua itsellini lenkkarit. Viela ihan kiva nakoiset. Kengat ovat tosi hyvat jalassa ja nailla kelpaa treenata. (;

Aikaisemmat kengat kerkesivat olla kaytossa kahdeksan vuotta. Nyt oli jo KORKEA aika hankkia uudet. 


Tavoitteeni on pudottaa 5 kiloa. 
Se mihin mun taytyy ensimmaisena ottaa huomiota on ruokavalio. Ongelmana on se, etta rakastan hyvaa ruokaa. Varsinkin erilaisia juustoja. Mikaan ei ole parempaa kuin hyvasta ruosta ja ystavien seurasta nauttiminen samaan aikaan! Mun pitaa vaan ottaa huomioon se miten usein ja kuinka paljon sita syon. Silla on merkitysta!

Asun talla hetkella maassa, jossa on noin 45'C lamminta. Huomaan sen vaikuttavan jaksamiseen. Lampo tekee mut nopeammin vasyyneeksi. Veden juonti on HYVIN tarkea! Kuntosali sijaitsee samassa rakennuksessa missa asutaan. Se on hyvin basic, mutta sielta loytyy kaikki tarvittava treenaamiseen ja se riittaa. 
Kuntosalitreenauksen lisaksi ajattelin kayda uimassa paivittain, jotta tulisi monipuolista harjoittelua. 
Uinnissa voin parantaa lihaskestavyytta ja -rentoutta.  
Nyt ei muuta kuin uimaan! 

6 kommenttia:

 1. heippodei! täällä kanssa ilmottautuu yksi laihduttaja. Tavoitteena on pudottaa myös 5 kg, mutta uskon että 3 kg on realistisempi meikäläisellä. Miten paljon suunnittelit syöväsi päivän aikana? ja meinaatko kuinka useasti viikossa käydä salilla?`:)

  VastaaPoista
 2. Sama juttu täällä! Mutta painoa pitäisi pudottaa 20 kg :(... Hieman enenmän, kun teillä. Noh... ehkä siihen kuitenkin pystyy, kun vain välttää suklaat ja muut houkutukset. Se on sitten vain treeniä, hikoilua, juoksemista, kieltäytymistä kaikkea vaikeeta mutta pitää ottaa haasteena enemmän kuin uhkana! Voimia kanssa sisarille <3

  VastaaPoista
 3. Muuten! Jasmine. Sellaista vielä haluaisin kysyä, että voisitko normaalin päivän ruokasi? Olisi kiva kuulla, mitä kaikkea syöt yhden tavallisen päivän aikana! :)
  t. Edellinen Anonyymi :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Tarkeinta on pitaa tavoite, johon pyrkii. Katsotaan mihin asti paastaan. Tavoitteeni olisi kayda salilla 4-5 kertaa. Sen lisaksi uida muutaman kerran viikossa. Tama viikko meilla on uima-allas remontissa, joten uinti jaa loppuviikoksi pois. Tsemppia! ;)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Laihduttaminen olisi super helppoa, jos kaupassa ei myytaisia niita kaikkia "ihania" herkkuja. Pitaa ottaa vaan itseaan niskasta kiinni, tehda tavoite ja aloittaa. Ruokapaivakirja on ollut mulla hyvana apuna. Myos, jos saisi ystavan, aviopuolison, naapurin mukaan lenkille, niin ei huomaiskaan kuinka nopeasti 5 km tai jopa 8 km lenkki menikaan.

  Voin tehda mun yhdesta paivasta postauksen.

  Voimia ja tsemppia! ;)

  VastaaPoista
 6. voi hitsin vitsi ku ei vaan oo oikeen yhtäkään lenkille kaveria.... :( pitäis kai tutustua ihmisiin niin, ku suhun. sä oot niin tietyn onnekas<3:)

  VastaaPoista