torstai 14. marraskuuta 2013

Vuokra-asuntoa vailla?

Ystäväni Netti ja Juha ovat muuttamassa ensi tammikuussa Espanjaan. Heidän kaunis ja viihtyisä kaksio on tulossa vuokralle matkan ajaksi. Asunnossa on 52 neliötä ja asunto vuokrataan kalustettuna. 
Asunto sijaitsee Taka-Töölössä, Kisahallia vastapäätä. 

Lisäkysymyksiä asunnosta voi laittaa mulle kommentteihin.Samalla kun otin kuvia, niin Netti kokkaili meille ruokaa. Olen oppinut häneltä monta hyvää reseptiä, joita olen tehnyt monesti. Yksi lemppareistani on munakoiso-vuohenjuustopizza, nam nam nam <3
5 kommenttia:

 1. Kannattaisiko ehkä ilmoittaa blogikirjoituksessa asunnon vuokraamisen alkamisajankohdan lisäksi myös päättymisajankohta? Kaunis koti, pakko myöntää.

  VastaaPoista
 2. Paljon tässä on vuokra?

  VastaaPoista
 3. Moi, Todella kiva ja kodikas asunto! Pariskuntana etsitään juuri vuodeksi asuntoa Helsingin keskustan alueelta ja mielellämme kuultaisiin lisätietoja teidän asunnosta, esim vuokran suuruus, tarkat ajankohdat yms. Olemme siis kiinnostuneita! :)

  VastaaPoista
 4. Hei, Olemme työssäkäyvä nuori aviopari, joka etsii kyseiseltä alueelta kodikasta kaksiota. Molempien työpaikat ovat mielekkään matkan päässä ja kulkuyhteydet toimii meille hyvin. Vuoden sopimus sopisi todella hyvin ja kuulisimme mielellämme lisätietoja asunnosta, esim vuokran suuruus, tarkka ajankohta yms.

  VastaaPoista