tiistai 5. marraskuuta 2013

Vip-avajaiset

Kauppakeskus Itäkeskuksen uudistusprojektin myötä, Itiksen Vero Moda ja Jack&Jones avasivat viime keskiviikkona uudistuneet myymälät. Vip-tilaisuudessa pääsimme ensimmäisten joukossa tutustumaan uudistuneisiin myymälöihin, sovittamaan uusia tuotteita sekä viidennellekymmenelle ensimmäisellä jaettiin -50% ale-kuponki, jolla sai alennusta valitsemista tuotteistaan.  


Tykkäsin todella paljon Jack&Jonesin uuden konseptin myymälästä. Se oli mielestäni mielenkiintoinen, tyylikäs ja moderni. 
Jack&Jonesin tutut brändit ovat jaeteltu omiin huoneisiin: Vintage Clothing, Premium, Originals, Core ja Tech

Jack&Jonesin Vintage Clothing keskittyy viimeistelyyn ja korkealaatuisiin tuotteisiin. Mallistossa keskitytetään parhaisiin kankaisiin ja ainutlaatuisiin yksityiskohtiin. Brändi sopii miehisille miehille, jotka arvostavat farkkuvaatteiden klassisia piirteitä. 
Premiumissa korostuvat harkitut yksityiskohdat ja tyylikkyys trendien sijaan. Pukupaidat ja bleiserit valmistetaan uudenlaisista kankaista, uusissa väreissä tai trendikkäillä yksityiskohdilla. Brändi sopii tyylikkäille ja klassisille miehille, joilla on nykyaikainen elämäntyyli. 
Originals taas on saanut vaikutteita urbaanista pop- ja indie- kulttuurista. Tyyli on värikäs, mutkaton, rohkea ja uskalias, eikä pelkää erottua joukosta. Brändi sopii trendikkäille miehille, jotka pukeutuvat luovasti. Kokoelmasta löytyy mm. T-paitoja, collegepuseroita ja viisitaskuisia farkkuja. 
Core on käytännöllistä katumuotia, jossa on vahva graafinen ilme ja innovatiivisia yksityiskohtia. 
Kokoelmasta löytyy mm. anti-fit-farkkuja, graafisia T-paitoja, collegepuseroita, jalkineita ja neuleita. Core on suunnattu nuorille ja muodikkaille miehille, jotka haluavat näyttää raikkailta ja tyylikkäiltä uusissa vaatteissaan. 
Tech -vaatteet ovat erittäin funktionaalisia, korkealaatuisia ja äärimmäisen mukavia jokapäiväisessä käytössä, säästä huolimatta. Kokoelmasta löytyy mm. funktionaalisista kankaista valmistettuja päällystakkeja, lautailushortseja, collegepuseroita, kenkiä ja graafisia T-paitoja. Brändi sopii sporttisille miehille, jotka vaativat korkeaa laatua ja funktionaalisuutta tinkimättä tyylistä ja muodikkuudesta. 

Nyt asiakkailla on helpompi löytyy mieleisensä tuotteet ;) 

Eikö olekkin makeat Jack&Jonesin aurinkolasit ;) 
                              Premium oli ehdottomasti mun lemppari. Löysin heiltä monta tuotetta, jotka sopisivat           miehille, joista pidän. Jack&Jonesin jälkeen käytiin piipahtamassa myös Vero Modan uuden konseptin liikkeessä. 


Tarjolla oli kuohuvaa ja pientä makeaa. 


Yhteistyön johdosta sain valita Vero Modasta asukokonaisuuden. Yläosaksi valitsin tämän upean syksyisen jakun. Jakun kivat pienet yksityiskohdat, väri ja malli herättivät kiinnostukseni. Jakku sopii nätisti mun uusien hiusten kanssa.
Jakun kanssa yhdistin mustan lyhyen hameen, jossa menee hauska leikkaus edessä. Hame istui hyvin päällä. 

Vera Modasta löytyy vaatteita moneen eri makuun, nuorille sekä myös vanhemmille naisille. 

Juhlia viihdytti komea Nicholas hyvällä musiikilla. Ostin Vero Modasta tämän mustan takin. Viikon aikana se on ollut jo monesti käytössäni. Sitä on helppo yhdistää urheiluvaatteiden ja farkkujen kanssa. Mukava, kevyt ja siisti. 

Syksyisin pukeudun yleensä aika rennosti. Yhdistän farkkujen kanssa neuleita, rentoja paitoja ja nilkkureita. Siksi tykkäsin erityisesti tästä vähän "rokahtavammasta" puolesta. 

Mitä olet mieltä liikkeiden uudistuksista? Voit käydä kurkkaamassa ja ihastelemassa heidän uusia liikkeitään Itäkeskuksessa :)

1 kommentti:

  1. Sulla on hyvä värisilmä. Tunnet tyylisi. Tuo valitsemasi jakku sopii sulle tosi hyvin. Jopa mies tajuaa sen.

    VastaaPoista