lauantai 30. marraskuuta 2013

Lämpöä kylmään talveen

Sään kylmetessä hain vanhempieni luota lämpimät talvitakkini. Nyt kun sää on kylmennyt, on ihanaa saada pukea välikausitakkeja lämpimämpää ja nauttia talvesta ilman jäätymistä ja turhautumista. 
Kuvassa oleva takki on hankittu Ajattarelta. Takki on lämmin ja mukava. Lämpimän takin ei tarvitse näyttää isolta ja tylsältä. Takin karva ei ole aitoa, vaikka hyvin paljon siltä näyttääkin. 
Upea Netti
Treffasin eilen isosiskoni Camillan ja ihanat kaksoset. Näkemisten kohtaamispaikaksi on syntynyt Stockmannin kahdeksannessa kerroksessa sijaitseva ravinta F8. F8:sta saa erilaisia salaatteja, pastaa ja lämpimiä leipiä. Lämpimät leivät ovat niin herkullisia, että niitä tulee syötyä joka kerta, kun suuntaamme F8:n vaihtamaan kuulumiset. 


Kana-ceasarleipä

Mozzarella-leipä
Oletteko huomanneet, että pidän hiuksiani todella harvoin kiinni :D 
Parista läheistä ystävääni on menossa lähivuosina naimisiin. Koen oloni etuoikeutetuksi päästässeni molempien häihin kaasoksi. Kaasona oleminen on ihanaa, sillä sitä kautta pääsee järjestelemään ja osallistumisaan häitä. Ihan kuin olisi itse menossa naimisiin. ;) 

Näiden edellä mainittujen lisäksi on tulossa muitakin häitä. Tänä sunnuntaina juhlitaan isolla kaveriporukalla kaverini häitä. Uskon, että näistä häistä tulee todella hauskat ja ikimuistoiset. 

Häistä lisää myöhemmin :) 

3 kommenttia:

  1. Kaunis Jasmine!
    Siskosi on UPEA - kolmen lapsen Äiti ja vieläpä hetki sitten sai kaksoset - WAU!

    -M-

    VastaaPoista
  2. Oot todella kaunis, Jasmine! Sulla on ihanan luonnolliset kasvot ja kaunis blogi. :) Ihanaa ja rauhottavaa Joulun alkua! :)

    VastaaPoista