torstai 21. marraskuuta 2013

Geelilakkaus Fabulouksella

Kävin viime viikolla ripsihuollossa Fabulouksen Anninalla. Ripsihuollon jälkeen kiinnitin huomiota Anniinan kauniisiin kynsiin. Hänellä oli kivat geelilakkaukset kynsissä.
Niinpä kävin tänään Fabulouksen Katjalla laitattamassa geelilakkauksen kynsiini. 
Kynteni olivatkin jo sen näkoiset, että ne tarvitsivat huoltoa. 

Tässä kuva kynsistäni ennen huoltoa.  
Geelilakkaus laitetaan kynsiin pariin otteeseen. Jokaisen lakkauksen välissä geeli kovetetaan UV-valolla. 

Miksi valita geelilakkaus?

Geelilakkaus on luonnollisen näköinen ja näyttää normaalilta kynsilakalta. Se on helppohoitoinen ja  kestää kynsissä 3-5 viikkoa. Geelilakkaus vahvistaa luonnonkynttä ja sen avulla kynnet saa kasvamaan paremmin, kun ne eivät katkeile. 
Tarjolla rajattomasti erilaisia värivaihtoehtoja. Halutessasi voit valita yksivärisen, ranskalaisen, glitterillä tai liukuvärin. 
Koska puhutaan geelilakkauksesta, voit tarvittaessasi laittaa kynsien päälle myös omaa kynsilakkaa. Kynsilakka tulee poistattaa kynsilakanpoistoaineella, joka ei sisällä asetonia. 

Pikkujoulusesonki on nyt startannut, joten valitsin omiin kynsiini punaisen sävyn. Se tuo myös kivaa piristystä tähän kylmään ja pimeään aikaan. 

Oli ihana päästä hemmottelemaan itseäni. Pienet jutut tekevät arjesta ihanan.

Kiitos Fabulouksen Katja ihanasta geelilakkauksesta.


Fabulous
Fabianinkatu 13
00130 Helsinki
Kasarmitori
(sataman puoleinen reuna)
Puh. 045-131 5582

1 kommentti:

  1. Heippa! Kiinnostaisi tietää, että vieläkö sulla on ripsipidennykset? Kuinka hyvin ne ovat pysyneet ja kuinka usein käyt huollossa? Minulla on ensimmäistä kertaa ripsipidennykset ja nyt viikon jälkeen ovat vielä ok, mutta ripset eivät ole enää niin kaarevat (minulla on luonnostaan suorat ja alaspäin suuntautuvat ripset). Mitä kaarevuutta sun ripsiin on käytetty? Kiitti!

    VastaaPoista