torstai 5. heinäkuuta 2012

Terassin suurennus

Flunssaiset terveiset täältä. Oon ollut nyt toista päivää kipeänä ja vielä jatkuu. :(

Viime viikolla meillä aloitettiin terassin suurennus. Terassia tulee käytettyä nyt paljon enemmän ja eri tavalla. Terassi ei ole vielä täysin valmis, mutta sen verran jo, että oleskelu terassilla onnistuu. Kesällä on just parasta hengailla ulkona. ;)

Keskiviikko ja jätskipäivä.
Aina keskiviikkoisin jäätelöauto menee meidän talon lähettyviltä, joten kävin ostaa sit tänään jädee.
Kutisevaan ja kipeään kurkkuun teki hyvää!
Meidän eilisen illan video. Ihanat Naiset! <3

4 kommenttia:

 1. Ihania noi aurinkotuolit/vuoteet, mitä nyt onkaan :D. Mulle tuli alkukesästä mieleen, että haluaisin just tuollaiset omalle takapihalle.

  VastaaPoista
 2. Hieno terassi! Asutko siis yksin tuollaisessa LUXUS-TALOSSA?!! aika hieno juttu koska itse asun vaan kontulassa äitin ja iskän luona vielä mutta olen kyllä ajatellut muuttavani pois niin sitten voisi itsekin miettiä omaa kämppää ja terasseja ja muita kuten esimerkiksi mielestäni olisi mainiota tehdä puu kirjaimilla oma nimeni (Milla, eikö ookkin kiva nimi btw? ;)) huoneen reunalle.

  tosin poikaystäväni ei ole vielä täysin suostunut ajatukselle. ja eihän tässä kiire ole koska ikää on vasta 17v., mutta ollaan me kuitenkin jo puhuttu että jos muutettaisiin =)

  mitä mieltä muuten jasmin olet että onko hyvä muuttaa poikaystävän kanssa yhteen tässä iässä? olen miettinyt sitä jonkin verran

  VastaaPoista
 3. Voisitko tehdä videopostauksen jossa puhut kameralle päin ? Olisi kiva kuulla sun ääni :D ja muutenkin videopostaukset ovat kivoja :)

  VastaaPoista
 4. imlacking: Olen kans tosi tyytyväinen aurinkotuoleihin. Auringonotto ja löhöily kyllä maistuu niissä. Jos löydät kivat aurinkotuolit, niin suosittelen ostamaan. ;)Niistä on ollut todella hyötyä!

  milluska: Hei Milla! Kiva, että sulla on herännyt paljon suunnitelmia ja ajatuksia omaa pihaa varten. Kun se aika tulee niin uskon, että siitä tulee kiva. Olet vielä nuori, joten suosittelen ottamaan rauhallisesti. On sanonta, että "hiljaa hyvä tulee". Onnea ja tsemppiä Milla!

  Anonyymi: Olen miettinyt videopostauksen tekemistä. Enköhän saa sellaisen joku päivä aikaiseksi. ;)

  VastaaPoista