keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

About myself

Kolme levotonta yötä Töölössä.
Olen kolmena yönä päässyt nukkumaan vasta aamuyöstä. Herännyt aikaisin, hieman pöppöräisenä, mutta iloisena. Tekemistä on riittänyt ja siksi uni on jäänyt vähän vähäisemmäksi.
Univelka kostautui sitten tänään töissä. Eihän se tervettä ole. Jokainen ihminen tarvitsee unta, jotta jaksaa.

Päätin nyt vihdoinkin istuutua alas ja jakaa hieman asioita elämästäni.
Joku kommentoi joskus blogissani, että haluaisi kuulla mun perus arjesta.

Mun arki on ihan samanlaista kuin toisen samanikäisen tytön. Opiskelen, käyn töissä, hengailen mun kavereitten kanssa, lenkkeilen, käyn ulkona ja tykkään pojista. Sehän on selkeetä. :D
Mun perhe on mulle kaikki kaikessa. Perheen yhteiset juhlat, ajan vietot ja läsnäolo heidän kanssa ei koskaan tunnu pakolliselta. Meidän perhe on vaan niin hauska.
Mun iskä on hyvin vitsikäs. Iskä on kuuluisa "mannevitseistä". (Ei missään nimessä rasistisia.) Äiti on kaunis ja hyvin nuorekas.
Omistan kolme ihanaa sisarusta. Yksi vanhempi veli, isosisko ja pikkusisko. Ollaan kaikki kova äänisiä, sosiaalisia, iloisia ja täynnä elämisen halua. Voitte hyvin kuvitella meidän joulupöydän. :D Oh! Tulispa joulu taas.

Opiskelen tällä hetkellä sosiaali- ja terveysalaa Helsingissä. Olen pitkään haaveillut ravitsemusterapeutin ammatista. Se olisi sitten hakeminen yliopistoon.
Haaveilen, että joku päivä voisin tehdä töitä lasten parissa. Lapsia, joilla on syömishäiriö.
Olen todella lapsi-ihminen. Rakastan lapsia ja viihdyn lasten kanssa.
Siskoni poika Benjamin on ihan mieletön. Sen valloittavaan hymyyn ja kauniisiin silmiin ei voi olla rakastumatta. Miten paljon energiaa pienestä lapsesta saakaan.

Mulle ystävät merkitsevät tosi paljon. Olen kiitollinen, että mun elämässä on niin monta ihanaa ystävää. Elämässä miehiä tulee ja menee, mutta perhe ja ystävät pysyvät elämässäsi. Varsinkin ne ystävät, jotka ovat tarkoitettukkin pysyvän.
Eräs ystäväni sanoi mulle yksi päivä näin, että "elämässä on ihmisiä, jotka ovat jäädäkseen ja ihmisiä, jotka ovat mennäkseen". Se on totta!
Voit ojentaa kätesi ja olla avoin, mutta ihmiset jotka eivät arvosta sitä, niin älä hukkaa aikaasi "väärien ihmisten" kanssa.

Tässä vähän musta ja mun elämästä!
Toivottavasti saitte jotain irti! :)9 kommenttia:

 1. Hyvin sanottu ystävistä, niin totta! Ja hei meijänkin iskä on sellain vitsiniekka ja ne "mannevitsit", aina sen täytyy päästä ees yks aiheeseen liittyvä vitsi kertomaan :D

  VastaaPoista
 2. Kiva, että kerroit vähän itsestäsi! :)Saako kysyä mitä opiskelet tarkemmin? :)

  VastaaPoista
 3. Oot Ihana ja just PARAS!

  VastaaPoista
 4. Olet niin kaunis ihminen sekä ulkoisesti että sisäisesti, että toivoisin itsekin omistavani tuollaisen ihmisen ystävänä niin kuin sinä :)

  VastaaPoista
 5. hei jasmine tosi kiva että kerroit vähän itsestäsi kun minä sitä ehdinkin just pyytää edellisessä postauksessa. tai jossain =)

  toi on muuten niin totta että miehiä tulee ja miehiä menee mutta tosi ystävät pysyy! vaikka taidankin olla jonkin verran nuorempi kuin sinä niin minäkin tiedän sen niin hyvin jo nyt. minullekkin perhe on ollut tuki sekä turva monessa asiassa kun "kaverit" eivät ole — sanottaisiinko, ihan — ollut niin ystävällisiä.

  vielä kerran! tosi kiva kuulla susta vähän enemmän ja laajemmin!

  VastaaPoista
 6. Oli tosi kiva lukea nimenomaan sinusta ja oppia tuntemaan enemmän sitä, mitä olet sisältäsi ja mitä ajattelet elämästä :) Sinulla on tosi kiva blogi! Tsemppiä opintojen ja tulevaisuuden haaveiden tiellä:)

  S.

  VastaaPoista
 7. olet kaunis:) ja kiva blogi!

  VastaaPoista
 8. minä vuonna olet syntynyt? : )

  VastaaPoista
 9. Voisit Jasmine yrittää kasvaa aikuiseksi jossain vaiheessa, opetella pilkuttamaan ja kirjoittamaan yhdyssanoja. Kirjoitustaidosta on hyötyä myös yliopistoon pääsemisessä. Jos haaveilet syömishäiriöisten lasten kanssa työskentelemisestä, voisit myös kiinnittää hieman huomiota omaan pinnalisuuteesi. Itse en ainakaan haluaisi nähdä sinunlaisesi ulkonäkokeskeisen ihmisen "auttavan" omia lapsiani pääsemään irti omista epävarmuuksistaan.
  Voisit myös tutkia itseäsi elämänkatsomuksellisella tasolla. Onko elämäntyylisi todella sellainen, joka on hyväksi tälle maailmalle? Tiedän, että olet ns. "uskovainen". Ovatko nämä asiat, mitä blogia pitämällä osoitat ja, mitä täällä blogissa näytät ja annat ymmärtää, sellaisia asioita, joista Raamatussa puhutaan?
  Jos tuntisin sinut lähemmin, puhuisin näistä asioista mielelläni kasvotusten kanssasi. Tunnemme valitettavasti liian paljon samoja ihmisiä, että kehtaisin kohdata sinut. Olet kuitenkin päättänyt laittaa itsesi ja elämäsi "framille" tänne internetiin kaikkien nähtäväksi, joten oletan, että jollain tasolla myös kaipaat palautetta. ("Oot Ihana ja just PARAS!" ei mielestäni lasketa palautteeksi.)
  Toivon sinulle Jasmine kaikkea hyvää elämääsi ja toivon, että voisit löytää elämästä uusia puolia ja alkaa kasvissyöjäksi, joka miettii päätöksiään muulta kannalta, kun siltä, että riisi näyttää muurahaisten munilta.

  VastaaPoista