Järjestettiin eilen ystäväni Netin luona herkullinen ja täyttävä vappubrunssi. Tarjolla oli mm. täytettyjä bageleita, perunasalaattia, neljää eri juustoa, viinirypäleitä, vegaani brownieta, munkkeja, croisantteja jne. Vappujuomana keväinen ja raikas mimosa.
Tein viime vuonna ensimmäistä kertaa itse munkkeja äidin hyvällä reseptillä. Onnistuin ja niistä tuli herkullisia. Tänä vuonna taas tein taikinan ns. laput silmillä ja epäonnistuin hieman taikinan koostumuksen kanssa. Onneksi avuksi tulivat munkkimestarit Ari ja Annina ja sain munkit onnistumaan.
Kasvis-bageleiden täytteinä oli tuorejuustoa, rucolaa, vuohenjuustoa, punasipulia ja kuivattuja tomaatteja.
Mimosat: appelsiinimehua ja kuohuviiniä.
Vappuaatto vietettiin Netin kaverin 30-vuotis syntymäpäivillä Krunassa. Ihmisiä oli paljon ja tunnelma katossa. Dj soitti hyvää musiikkia ja tanssilattia täyttyi iloisista juhlijoista.
Vappupäivänä herättiin Netin kanssa hyvissä ajoin laittamaan brunssia. Netti on taitava kokki ja hän loihti meille maukkaat herkut. Lopulta kun kaikki tytöt olivat saapuneet, nautittiin vappubrunssi pitkän kaavan mukaan.
Vapun kruunasi lämmin ja aurinkoinen kevätsää!
Ompa ollu ihania herkkuja, ai että! Hyvää inspiraatiota huomiselle brunssille ;) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/
VastaaPoista