perjantai 4. heinäkuuta 2014

Viimeisiä muistoja Ranskasta

Palasimme takaisin Suomeen Ranskasta viikko sitten. Loman viimeisen viikon vietimme Marseillessa ja tätini luona Aix en Provencessa. Koska olimme reissanneet esimmäisen lomaviikon, halusimme toisen viikon viettää hieman rennommin.

Päivät aloitimme täyttävällä aamupalalla tätini viihtyisällä terassilla, jossa oli kiva nauttia lämmöstä ja suunnitella tulevaa päivää. Viihdyimme Aixissa erittäin hyvin, kaupunki oli todella kaunis ja moderni. Oli myös kiva huomata että ylimääräinen hälinä ja kiire oli poissa Aixissa verrattuna Nizzaan.

Loman toiseksi viimeisenä päivänä sain ravintolasta mahdollisesti ruokamyrkytyksen. Tilasin lounasaikaan ravintolasta kehutun burgerin ja annos näyttikin erittäin herkulliselta. Hampurilainen olikin täysi pettymys ja kaiken lisäksi sain tästä huonon olon. Olin seuraavat kolme vuorokautta täysin vuodepotilaana. Näiden päivien aikana ruoka ei maistunut, ainut minkä sain pysymään sisällä oli appelsiinimehu. Heh, jälkeenpäin ajateltuna olikin hyvä saada pieni paasto kaikkien Ranskan herkkujen jälkeen ;)

Matkustaminen takaisin kotiin tapahtuikin pahoinvointisena. Nyt olen onneksi terve ja ruoka taas maistuu ;) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti