torstai 6. maaliskuuta 2014

Salpausselän kisat

Viime perjantaina pakkasin taas kamat ja matkustin viikonlopuksi poikaystäväni luokse Lahteen. Saavuttuani Lahteen, lähdettiin katsomaan Pelicans vs. HPK -peliä Isku Areenalle. Tiukan ottelun jälkeen ilta jatkui ruoanlaiton ja rentoutumisen parissa. 
Lauantaina suunnattiin porukalla kohti Salppurin kisoja. Salpausselän kisat on Lahdessa pidettävä vuosittainen hiihtolajien kansainvälinen kilpailutapahtuma, joka järjestetään helmi-maaliskuun vaihteessa. Kolmepäivisissä kisoissa nähtiin maastohiihtoa, mäkihyppyä ja niiden yhdistettyä.  Lauantai-ilta huipentui Brädin ja Jannika B:n esityksiin sekä upeaan ilotulitukseen.  Sunnuntaina vietettiin perheeni kanssa laskiaissunnuntaita. Tarkoituksenamme oli mennä ulos laskemaan mäkeä, mutta huonon sään johdosta siirrettiin ulkoilut kotipihalle.

Sain sunnuntaina vanhemmilla ollessani rintakipukohtauksen. Juttelin siskoni ja äitini kanssa kunnes koin hyvin voimakkaan kivun rinnan alueella. Kipu säteili leukaan ja kurkkuun. Viidentoista minuutin ajan kipu aaltoili kehossani. Muutaman kerran pelkäsin menettäväni tajunnan.
Hetken lepäämisen jälkeen kipu onneksi helpottui.
Oloani helpotti myös äitini läsnäolo. Hän kärsii näistä samoista rintakipukohtauksista, joten hän tiesi mitä tehdä.
Tästä lähtien pitää vähentää stressiä. Mikään stressi elämässä ei saa olla niin paha, että oma terveys huononee. Pitää oppia keventämään asioita ja nauttimaan niistä pienistä hyvistä asioista mitä elämästä löytyy.

Olipas äidin laskiaispullat hyviä. Sunnuntai-iltana vietettiin poikaystäni kanssa rauhallista koti-iltaa, kunnes kuultiin outoja ääniä ulko-ovelta. Siirryimme eteiseen kuuntelemaan mistä äänet tulevat. 
Hetken kuluttua joku laittoi avaimen meidän ulko-oveen ja yritti avata ovea. Säikähdin ja kiiruhdin heti makuuhuoneeseen piiloon. Poikaystäväni piti ovesta kiinni ja soitti poliisille. Poliisien tultua "varkaat" olivat kerenneet jo lähteä. 
Hetken kuluttua saimme tietää, että mahdolliset "varkaat" olivatkin talon uudet asukkaat, jotka olivat vaan erehtyneet ulko-ovesta. 

Nyt voin vain totea, että olipas viikonloppu, heh.

2 kommenttia:

  1. Voi jösses. Eihän kukaan ovesta sisään tule väärillä avaimilla :D Ei kannata hysteerikoks ruveta.

    VastaaPoista
  2. Heh, normaalissa tapauksessa olisit varmastikin ihan oikeassa ja olisi huojentavaa jos näin oikeasti olisi. Tilanteen taustalla on kuitenkin sellaisia asioita joita en voi julkisesti kommentoida ja jotka viittaavat siihen, ettei kyseessä ollut vaan hassu vahinko. Toivotaan silti ettei tämä toistu enää ;)

    VastaaPoista