perjantai 15. marraskuuta 2013

Elämäni nappisilmä

Vietän usein aikaa siskoni pojan Benjaminin kanssa. Olen pienestä lähtien halunnut luoda meille hyvän ja läheisen suhteen. 
Siskoni on ensimmäinen meistä sisaruksista, joka on saanut lapsia. Se, että voin välillä helpottaa siskoni perheen arkea ja auttaa heitä lasten kanssa, antaa mulle samalla mahdollisuuden nauttia Benjaminin seurasta. Odotan sitä, kun kaksoset kasvavat vanhemmiksi ja voin lähteä heidän kanssa samalla tavalla pelaamaan futista. 

Benjamin on vasta kolmevuotias ja hän osaa jo nyt vaikka mitä. Liikenteessä Beni ottaa hyvin tarkasti huomioon liikennesäännöt ja mahdolliset vaaratilanteet: pyörätielle ei saa mennä ja liikennevaloja pitää seurata hyvin tarkasti. Hän on fiksu poika ja tietää mikä on oikein. Joka kerta Beni osaa yllättää mut hänen häikäisevällä älykkyydellään ;)

Vietin tänään rennon iltapäivän ystäväni Ainon ja Benin kanssa. Käytiin yhdessä ihastelemassa Stockmannin joulukoristeita, jonka jälkeen menimme katsomaan leluja Benille ja lopulta meille naisille sitten jotain muuta ;) Stockmannin neljäs kerros (Lue: alusvaateosasto) ei ollut Benille ehkä se mieluisin, koska hän tokaisi siellä, että nyt hän haluaa lähteä kotiin :D


1 kommentti:

  1. Kaunis blogi! Näytät niin äitimäiseltä (joka on ihana asia), ja ihanalta tuossa Benin kanssa otetussa kuvassa :)

    VastaaPoista