torstai 20. kesäkuuta 2013

Me tytöt

Käytiin tänään tyttöjen kanssa piknikillä. Muutama tunti vierähti ihan hetkessä, kun juteltavaa riitti. Niin kuin sanotaankin, että hyvässä seurassa aika rientää. ;) Maijalla on toinen käsi paketissa. Hän oli nähnyt vaivaa ja oli laittanut meille ruokaa. Kiitos Maija!


Käytiin tänään illalla siskoni kanssa pyörähtämässä Groteskissa. Olin siellä jo niin väsynyt etten olisi jaksanut pysyä enää pystyssä. 
Lähdettiin myöhemmin siskoni kanssa kotiin. Matkalla ihasteltiin meidän uusia korkkareita. Heti, kun siskoni kerkesi kehua hänen korkkareitaan, niin hän veti totaaliset lipat. En muista, koska viimeksi olisin nauranut näin paljon, että vatsaani sattui. Olimme kyllä kadun upein näky! 

6 kommenttia:

 1. Olet kyllä lempibloggaajani! Aina niin ihania postauksia ( kuvat+tekstit ) Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosi kiva kuulla! Yritän nyt postailla useammin! :) Jatka seuraamista! :)

   Poista
 2. mistä noi sun sandaalit on? ihanat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sandaalit on ostettu viime kesänä Dubain H&M:stä. :)

   Poista
 3. Hejsan! Ettekös olekkin tuon kauniin Didemin kans seurustelleet joskus saman miehen kans,tietenkin eri aikaan? Se herra Richie jonka luona kävit Dubaissa? Muistan hyvin,että Didem ja tää R seurusteli joskus useammankin vuoden... Anteeksi kovasti jos menee liian henk.kohtaseks, mutta kiinnostaa vaan kovasti kun olette Didemin kans mun lepparibloggaajat ja onhan se hienoa jos te olette noin hyvissä väleissä (vaik teil sama ex)!
  Kertoo vaan teistäkin ihmisinä oikein paljon, miten iloisia elämänmyönteisiä, positiivisia, ei katkeria naisia olette! Täytyy nostaa hattua! Yleensä "perusmuijat" ei siedäkkää toisten eksiä.... Jatkakaa samaan malliin :) -Claudia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! En missään nimessä loukkaantunut siitä, että kysyit. Enemmänkin arvostan sitä että uskallat rohkeasti laittaa kommenttia/kysymyksiä. :)
   Tunnen Didemin jo monien vuosien takaa (noin 8 vuotta)
   Ei oltu yhteen aikaan paljon yhteydessä ja siksi ollaan satuttu seurustelemaan saman miehen kanssa, mutta onneksi eri aikaa :D
   Didem on ihana ihminen ja meissä on paljon samaa!
   Sanoit tosi nätisti ja se pitää myös paikkaansa meidän osalta! :)

   Ihanaa kesää! Jatka kommentoimista taas, sait hyvän mielen! ;)

   Poista