tiistai 14. helmikuuta 2012

30-vuotta/ Tuparit

Voin sanoa, että on ollut hullu viikko takana. Ystävien elämässä tapahtunut kaikenlaista, ja omassa elämässä ollut kivoja uusia juttuja. Saanut olla kiitollinen monesta asiasta, mutta myös monet asiat ympärillä pistänyt miettimään.

Viikonloppu oli tosi kiireinen. Oltiin Ellan kanssa perjantaina Stockmannin 150-vuotisjuhlissa. Sieltä jatkettiin Sharonille viettämään iltaa.
Lauantaina järjestettiin siskoni miehelle yllätyssynttärit! Siskoni teki paljon vaivaa ja suunnitteli nätisti juhlat. Olen ylpeä siskostani!<3 Onneksi Miki ei ollut tajunnut ylläreistä, vaikka aamulla vahingossa jo onnittelin Mikiä. Heittäydyin tyhmäksi ja sanoin: “luulin, että sulla olis ollut lauantain juhlat”. Onneksi Miki ei lähtenyt arvuuttelemaan mitään.

Onnea vielä kerran Miki!
Oon jonkin aikaa kaivannut jotain uutta hiuksiini, joten leikkasin vähän hiuksia edestä. Onneksi saan laitettua vielä kaikki hiukset nätisti kiinni.


Rakas siskoni!<3TUPARIT
 Lädettiin Sharonin kanssa Lauran ja Aleksin tupareihin. Sieltä jatkettiin Nollaan.

Puss SharonMm

Pääsin malliksi kuvaan!

2 kommenttia:

  1. Kuinka monta sisarusta sulla on? Minkä ikäisiä he ovat? Ootko suomenruotsalainen?:)

    VastaaPoista
  2. Mulla on 3 sisarusta (: 20, 23, 28v. En ole suomenruotsalainen, vaikka ruotsinkielisiä tulee isän puolelta. Alunperin isän piti puhua meille ruotsia ja äiti suomea..

    VastaaPoista