keskiviikko 7. elokuuta 2013

Syntymäpäivät Linnanmäellä

Kaverillani Ainolla oli synttärit noin viikko sitten ja juhlittiin niitä viime perjantaina Linnanmäellä. En muista koska viimeksi olen ollut Linnanmäen laitteissa. Oli ihanaa heittää aivot narikkaan, syödä paljon herkkuja ja kokea laitteista tuoma adrenaliini.
Kun olin pieni, niin käytiin perheeni kanssa aina joka kesä Linnanmäellä. Olin silloin hyvin rohkea ja uskalsin mennä jokaiseen laitteeseen. Nykyään nautin niistä "lällyistä" laitteista pienellä jännityksellä, koska silloin saan laitteesta parhaimman ilon. 
Vaikka "hurjimmat" laitteet olivat mulle lastenleikkiä, niin silti kummitusjunaa aina jännitin ja koskaan en uskaltanut mennä sinne yksin. Tilanne ei ole siitä koskaan muuttunut ja vielä säikähdän pienille yllätyksille. 
Valitettavasti kummitusjunaa ei enää ole.


Käytiin Ainon kanssa syömässä ravintola Caruzellon perhebuffeessa. 
Buffet sisältää erilaisia salaatteja ja maukkaita lämpimiä ruokia sekä päivittäin vaihtuvan jälkiruuan. 
Mielestäni buffet oli laaja ja monipuolinen. Usein kohtaan sitä, että kasvisvaihtoehtoja on hyvin niukasti ja usein ruoka-annokseni pitää rakentaa uudellaan, jotta saisin jotain mieluista. Yllätyin positiivisesti miten monipuolinen buffet oli. Kasvissyöjänä vaihtoehtoja oli monia. 
Erityisesti tykkäsin salaateista, ne olivat maukkaita. 

Mustekala on ehdottomasti lempi laitteeni. Sopivasti jännitystä, josta nautin.


Käytiin ihastelemassa Taikasirkusta. Sirkus oli tehty niin hyvin, että halusin kiertää sen pariin otteeseen. 
Kieputin oli pienenä yksi mun lempi laitteista. Käytiin Ainon kanssa testaamassa, että miltä laite tuntuu nykyään. Turvavaljaiden mentäessä kiinni, kysyin vieressä istuvalta tytöltä, että jännittääkö häntä. Tyttö iloisesti vastasi, että tämä on hänelle eka kerta ja häntä ei jännitä ollenkaan. 


Linnanmäki lahjoittaa joka vuosi miljoonia euroja lastensuojelutyölle. 2013 tavoitteena on lahjoittaa 3,7 miljoonaa euroa. Koska lapsissa on tulevaisuus, on hienoa, että heitä tuetaan kaikin voimin.Oli ihana päättää päivä vuoristorata-ajelulla auringon laskeutuessa. 

6 kommenttia:

 1. Ai eikö kummitusjunaa enää ole? o:<

  VastaaPoista
 2. Nyt on pakko kysyä kun olen jo pitkään ihastellut kaverisi rusketusta, että tiedätkö käyttäkö hän jotain itseruskettavaa (tai jos voisit kysyä häneltä :))? Kun hän on ollut päivettyneen näköinen myös muissa kuvissasi (ei pelkästään näissä kesäkuvissa, jolloin on luonnollista ollakin ruskea). Itse kaipailisin myöskin näin vaaleana vähän väriä pintaan, mutta tahtoisin olla myös luonnollinen kuten kaverisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainon terveiset olivat, että hän ei käytä itseruskettavaa. Aino käy silloin tällöin solariumissa ja aurinkopuuterilla saa myös paljon ihmeitä aikaan.

   Kannattaa käydä tutustumassa erilaisiin itseruskettaviin, sieltä voi löytyä sinulle joku hyvä ja luonnellinen sävy. Silloin tällöin solariumissa käyminen voi myös auttaa. Kannattaa aloittaa pienillä määrillä. Myöskään solariumin suurkäyttäminen ei ole iholle hyväksi. Minun mielipiteeni on se, että on sitten ihossa väriä tai ei, niin sillä ei ole mitään väliä. Vähän väriä poskiin aurinkopuuterilla ja menoksi ;)

   Poista
 3. Tuo Aino on tosi nätti.
  t. Komea liikemies, Eira

  VastaaPoista