keskiviikko 28. elokuuta 2013

My family rocks

Vietin viime viikonlopun perheeni kanssa. Olen ollut nyt viime aikoina niin kiireinen ja väsynyt, että pieni lepo "maaseudulla" teki todella hyvää!
Tehtiin yhdessä ruokaa, hoidettiin jokainen vuorollamme kaksosia, juteltiin ja otettiin rennosti. Meidän perhe on todella läheinen. Voisin kuvailla perhettäni sydämelliseksi, tuliseksi, sosiaaliseksi, ulospäinsuuntautuneeksi ja avoimeksi. Pidetään hyvin vahvasti yhtä, mutta otetaan myös hyvin avoimesti vastaan vieraat ja ulkopuoliset ihmiset. Ehkä voisin vaan sanoa, että mun family rocks! 

Spaghetti bolognese.

Olen pikkuhiljaa yrittänyt totutella itseäni liharuokiin. 

7 kommenttia:

 1. Todella hyvä yhdistelmä tuo hame ja polvisukat! Nice :)

  xx Kille

  VastaaPoista
 2. Huvittavaa.. jotenkin tää postaus ja kuvat ei sovi yhteen. Perhen kehua: niin odottaisi yhteisiä hauskoja hetkiä kuvattuina. Mutta sitten onkin vaan omia malliposekuvia. Lisää tapahtumakuvia, niitä on kiva katsella :D varsinkin lapset ovat niin eläväisiä!

  VastaaPoista
 3. Olen vasta löytänyt blogisi ja kahlasin heti kaikki postaukset läpi. Voisitko joskus postata treeniohjelmiasi? Olet todella kaunis nainen!

  VastaaPoista
 4. Olen vasta löytänyt blogisi, mutta jään varmasti ihastelemaan kuviasi. Olet äärettömän kaunis nainen! Mitä muuten teet työksesi

  VastaaPoista
 5. Ehkeivät perheenjäsenet halua tulla kuviin mukaan, jotka menevät nettiin.

  VastaaPoista
 6. Matkitko hieman Didemin tyyliä?

  VastaaPoista