maanantai 6. helmikuuta 2012

Viikonloppu

Vähän erilaisempi viikonloppu takana. Oltiin viikko sitten ulkona työkavereitten kanssa ja lupasin itselleni, ja varmasti muutamalle muullekin etten lähde tänä viikonloppuna ulos.
Vietin pidemmän viikonlopun siskoni luona, hoitaen maailman suloisinta pikku poikaa. Käytiin Benjaminin kanssa perjantaina Mangon palaverissa ja loppu ilta otettiin vaan iisisti.


Työpäivän jälkeen oli piristävää saada tyttöjä kylään.
Myöhemmin illalla iski nälkä ja tuli kyllä kaivettua kaikkea hyvää esille. Seuraavaksi, kun murot kellu maidossa ja ajattelin alkaa katsomaan leffaa, en saanut dvd-laitetta päälle. Hetken vekslaamisen jälkeen tajusin, että tietokoneella on myös leffoja. Tidii, sain vihdoin leffan käyntiin. Murot näytti jo puurolta, mutta kyllä maistu!


Sunnuntai.. Siskokset koossa.

Pikkusiskoni tuli myöhemmin lauantai iltana ja nukuttiin kummatkin sohvalla. Sohva on niin leveä, että siihen onneksi mahtuu kaksi nukkumaan.

Aamulla Ella tuli kylään ja toi samalla cupcakeja. Mmmmm hyväää! 

 Listasin asioita, jotka mua piristävät kylminä talvipäivinä.

 •  Kaakao
 • Villapaita
 •  Aurinko
 •    Takka
 •    Seura
 • Elokuvat

Lauri tuli kyläilee ja kirjoitti vieraskirjaan pienen merkinnän. Wessat on sitten täällä testattu. Kiitos Lauri infosta!


H o m e   s w e e t   h o m e

Kävitkö äänestämässä? Mitä oot mieltä tulevasta presidentistä?
7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Jasmine !
  Kävin äänestämässä ja voitto tuli sille kenelle kuului. Mun mielestä Niinistö on sopiva henkilö edustamaan Suomea erilaisissa tehtävissä ja hyvä arvojohtaja. Saulin vaimo on myös ihanan tyylikäs, varma ja edustava nainen.

  Voi ei ! Mä kommentoin tänne melkein joka kerta, mutta tää sun blogi on jotenkin tosi koukuttava. Kauniita kuvia ja kivaa verbaliikkaa. :)

  VastaaPoista
 2. Niinistö on inhottava rahanenä. Mut sun ruutupaita on hieno (ekassa kuvassa), mistä olet sen ostanut? :) josko täältä tukholmastakin löytyisi samanmoinen!

  VastaaPoista
 3. Voitto meni oikealle ihmiselle! Mun kristilliset arvot eivät kuvaa sitä mitä Haavisto on/tekee. Kauniita kuvia oot ottanut viikonlopulta! :)

  VastaaPoista
 4. hei onko sulla pidennykset? jos ei niin kauanko sulla kesti kasvattaa takasin tohon pituuteen mitä sulla on nyt?

  VastaaPoista
 5. eninae: Kiitos! :) Oon kans tyytyväinen voittajaan. Saulin vaimo vaikuttaa tosi sympaattiselta. Heheee. Ihanaa, että käyt täällä ;)

  Anonymi: Paita on Abertrombie@fitch, uutta mallistoa.

  VastaaPoista
 6. kara: Ei ole pidennyksiä. Noin 1,5 vuotta on kestänyt kasvattaa takaisin. Vielä haaveilen pidemmistäkin hiuksista, jotka mulla on aina ollut. :)

  VastaaPoista
 7. Miten muokkaat kuvasi, näyttää kivalta :)

  VastaaPoista