sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kuulumisia tältä viikolta

Mulla on ollut tosi ihana viikko, vaikka olenkin ollut kipeänä ja paljon töissä. Rakastan mun työtä ja viihdyn siellä. Musta on ihanaa, jos työpaikka on mieluinen. Vielä parempaa on se, jos töistä löytyy ystäviä, joiden kanssa on kiva hengailla.

Vietettiin laskiaispäivää tiistaina siskon luona. Pidettiin Iskä/sisaruspäivä. Camilla oli laittanut laskiaispullia, riisipiirakkaa, juustoja, hedelmiä ja kahvia. Mmmm oli hyvää! ;)


Tädin rakas! <3

Suloinen sisko! <3

Ostin tämän mekon viime kesänä Virosta. Yksi lemppari mekoista.
  Kerkesin treenata alkuviikosta kaksi kertaa ja siihen se sitten päättyi, kun tulin kipeäksi. Kuukausi enää aikaa matkaan. Olisi ihana päästä “kesäkuntoon” vielä ennen sitä. Toiveet on korkealla. :DLauantai on mennyt kotona kipeänä. 
Lämmin takka, herkkuja ja rentoutumista.
Huominen päivä menee töissä ja illalla meillä on kotona sushi-ilta. Ihana tulla kotiin töiden jälkeen, kun kotona odottaa hyvä ruoka.


Putous 
Onnea Leena!


Tätä ohjelmaa jää kyllä ikävä!!!

4 kommenttia:

 1. Harmi noi sun sairastelut! Onhan tuossa vielä matkaa kesäkuntoon, mut mä uskon et ei oo ihan ylitsepääsemätöntä onnistua kuukaudessa, kunhan vaan tekee lujasti töitä. Hyvä alku sulla ainakin on, tosta on hyvä lähteä muokkaamaan parempaan suuntaan! Tsemppiä :) t.Liina

  VastaaPoista
 2. Mitäs sun puhelimelle on käyny :S

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempistä! (: itsekuria ja treeniä, niin eiköhän tulokset näy.

  VastaaPoista
 4. Puhelimeni tipahti maahan ja sai pienen muodonmuutoksen. :/ Puhelin lähdössä korjaukseen heti matkan jälkeen.

  VastaaPoista