torstai 9. helmikuuta 2012

BREAKFAST


 


Musta on ihanaa nousta aamuisin aikaisin ylös ja laittaa kunnon täyteläinen aamupala. Joskus iltaisin “haaveilen” jo aamupalasta. Hassua.
Aamurutiinit: nousen ylös ja unenpöppörössä kävelen kahvinkeittimelle ja laitan kahvin tulemaan, seuraavaksi vietän seuraavan 15 minuuttia kylpyhuoneessa, käydessäni suihkussa jne..
Herään paremmin vähän aikaisemmin, jotta saan syötyä rauhassa, kun taas kiireessä lähtisin ja söisin leivän kylmänä ja litistyneenä, laukun pohjalta.
Oon aamuisin tosi unelias ja tosi hidas kaikissa toimenpiteissä. Lopputulos on lopulta se, että juoksen taas bussiin. Sekin kuuluu aamurutiiniin. Se on jo tuttua. Onneksi pysäkille juokseminen on jo vähentynyt. :D


Lämmittelyä lenkin jälkeen.Ihminen tarvitsee rakkautta, mutta myös kupin kahvia.
Pähkinäsuklaakahvi. Paras!
Yves Saint Laurent- rouge volupté8 kommenttia:

 1. OLETKO SÄ TÄSSÄ, OLIT SALKKAREISSA JOSKUS? :OO http://images.search.conduit.com/ImagePreview/?q=jasmine%20nysten%20blogi&ctid=CT2088347&searchsource=2&start=0&pos=0

  VastaaPoista
 2. Oi ! Mun aamupala näyttää varsin samanlaiselta lukuunottamatta tuota kahvia. :) Tosi kauniita nuo astiat !

  VastaaPoista
 3. aivan ihana postaus! ihanimpana toi koira! onko se sun? :) jackrussel? minkä ikäinen? tollasen koiran kun vielä joskus sais.

  VastaaPoista
 4. Kiitos eninae! Kiva, et joku toinenkin fanittaa aamupaloja (:

  Anonyymi: Yumi on siskoni, mutta meidän kaikkien perheenjäsen (: oma koirani annettiin hetki sitten pois :( jackrussel ja noin 2v. Jos joskus satut hankkimaan sellaisen, niin varaudu rotu on hyvin energinen ja vaatii paljon aikaa. Itse pidän energisistä koirista.

  VastaaPoista
 5. Ihana Jasmine! Oon lukenut aika paljon näitä sun kirjoituksia ja huh huh oot kyllä aina niin kauniina liikenteessä!

  VastaaPoista
 6. Ihana toi sun pitsipaita.. mistä se on? Oot ihan supernätti. :)

  VastaaPoista
 7. Se on äidin joku vanha omatekonen (: Voii kiitos!

  VastaaPoista