perjantai 11. huhtikuuta 2014

Ohje avokadopastaan

Vierailtiin poikaystäväni kanssa Turussa noin pari kuukautta sitten. Tällä kyseisellä reissulla sain maistaa mielettömän hyvää avokadopastaa. Sen herkullinen maku on jäänyt pyörimään mun makunystyröihin. 
Voin myöntää, etten ole ollut mikään parhain pastan tekijä. Sen johdosta olen tottunut syömään sitä enemmän ravintolassa kuin kotona. 
Päätin nyt eilen kokeilla tätä pastareseptiä ja yllätys, onnistuin siinä loistavasti. Se oli niin hyvää, että olisin voinut syödä sitä enemmänkin.

Tässä siis ohje avokadopastaan:

(Annos 1-2)

- 1 kokonainen chili
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 avokado
- parmesaania
- Puolikas sitruuna 
- Oliiviöljyä 
- Kierrepastaa

Pilko chili ja valkosipuli pieneksi paloiksi ja lisää joukkoon avokado. Pilko muutama avokadon palanen joukkoon, jotta se imeytyy pastaan. Kaada joukkoon oliiviöljyä ja sitruunamehua. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa, aromisuolaa ja/tai paprikajauhetta. 
Kaada joukkoon kierrepasta ja lisää päälle parmesani. 
  
Voit halutessasi lisätä myös mozzarellaa ja cashewpähkinöitä.




Huomenna on taas aika juhlistaa Indiedaysin Blog Awardseja. Tällä kertaa otan mukaan poikaystäväni.  Kuvia tulossa sieltä myöhemmin. ;)

Mukavaa viikonloppua teille kaikille! Kuullaan taas pian! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti