perjantai 24. tammikuuta 2014

Perhosia vatsassa

Kipeänä olemisen jälkeen olen vihdoin palannut takaisin elävien kirjoihin.
Viime viikko meni lähinnä lääkärissä, apteekissa ja kotosalla. Kipeänä oleminen on ärsyttävää, mutta sitä kautta oppii taas arvostamaan terveenä olemista. Yksi lisäsyy olla kiitollinen, vaikka talven tuoma kylmyys ja pimeys välillä ärsyttääkin.
Onnekseni parannuin viikonlopuksi, sillä silloin tapahtui jotain uutta ja jännittävää. Olin kutsunut perheeni koolle erityisestä syystä, nimittäin toin ensimmäistä kertaa uuden poikaystäväni näytille. Viime kerrasta onkin jo sen verran aikaa, että tuntui kuin vatsa olisi ollut täynnä perhosia. Kaikki meni kuitenkin todella hyvin, sillä molemmat osapuolet tulivat hyvin juttuun.
Tämän jännittävän kohtaamisen lisäksi näin viikonloppuna myös ystävääni Viiviä. Viime kerrasta olikin jo liian pitkä aika. Oli ihana päästä vaihtamaan kuulumisia. 
3 kommenttia:

  1. onnea!! :) saisko poikaystävästä kuvaa tänne ;)?

    VastaaPoista
  2. Moikka:) voisitko kysyä ystävältäsi, mistä hän on löytänyt piponsa, jossa on tuo teksti takaraivon kohdalla..olen etsinyt vastaavan laista, mutta en ole löytänyt..kiitos jo etukäteen:) niin ja onnea uuden kumppanin löytymisestä, elämä on ihanaa!! :)

    VastaaPoista
  3. heippa! oon ostanut ton pipon viime keväänä jenkeistä brandy melvillestä. tukholmassa näyttäis olevan lähin liike! jos tulee pyörähdettyä siellä tai muualla euroopassa tai sit atlantin takana niin kannattaa ehdottomasti käydä :) -viivi

    VastaaPoista