tiistai 16. heinäkuuta 2013

Girls night out


Lähdettiin lauantaina tyttöjen kanssa aluksi Mattolauturille. Sovittiin että pidettäisiin tyttöjen ilta, mutta suunnitelmat muuttuivat, kun miehet liittyivät seuraan. Muutaman tunnin jälkeen jatkettiin kaverin synttäreille Kappeliin. Kappelissa oli paljon tuttuja, hyvä meininki ja hyvää musiikkia.
Laitan harvoin korkkarit jalkaan kun lähden ulos, koska tykkään tanssia paljon. Yllätyin miten mukavat korkkarit olivat ja kuinka helposti pystyin tanssimaan niillä! Voisin kyllä jatkossakin käyttää enemmän korkkareita ja panostaa niihin. Joten vinkkini on: laita tarpeeksi korkoa, että se näyttää hyvältä, mutta ei liika ettei sun ilta mene pilalle. Älä koskaan laita ulos uusia kenkiä, joita et ole koskaan käyttänyt aikaisemmin. Paremmin varmat kengät kuin uudet ja kovat!

Parin tunnin tanssimisen jälkeen jatkettiin tyttöjen kanssa vielä Teatteriin. Siinä vaiheessa nukkumatti heitteli unihiekkaa jo mun silmille ja rupesin olemaan aika väsynyt. Lopulta, kun saavuttiin Kämpin hotelliin, niin simahdin heti sänkyyn. Ylläni aamutakki ja tohvelit..

Sunnuntaipäivä vietettiin tyttöjen kanssa yhdessä ja käytiin mm. Siltasessa syömässä, Ääniwallissa tanssimassa, ajelemassa ja lopuksi päädyttiin vielä Mattolaurille. 

Kiitos tytöt ihanasta viikonlopusta! <3  Hauskan viikonlopun jälkeen on kiva palata takaisin arkeen!Tässä lyhyt video Ääniwallista :)


3 kommenttia:

 1. Miksi menit kämpin hotelliin yöksi ? :O

  VastaaPoista
 2. Opiskeletko sä jotain?:) Tai mitä ajattelit tehdä tulevaisuudessa? Mikä on sun unelma-ammatti?

  VastaaPoista
 3. Onko tuolla neljännen kuvan tytöllä blogia? :)

  P.S. Kiva kun postailet nykyään useammin!

  VastaaPoista