tiistai 23. huhtikuuta 2013

Netin syntymäpäivät


Juhlittiin kaverini Netin 21-vuotis synttäreitä viime lauantaina. Netti oli nähnyt paljon vaivaa tarjoamisten ja juhlien eteen. Pöytä oli täynnä ihania herkkuja. 
Annetaan kuvien ja videon puhua puolestaan. ;) heh
Onneksi olkoon vielä Netti!
10 kommenttia:

 1. oi NAM noi herkut:O onko tämä synttärisankari ollut joskus arvostele mun illallinen ohjelmassa?:O näyttää tutulta, ja tutulta kämpältä! friikkiä :D NIIN kiva video, haha nauroin vaa:D laita useemmin videoita tänne! ps. miksei pikkusiskosi ole tuossa tanssivideossa mukana?;O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Netti kyllä osaa tehdä mielettömän hyvää ruokaa! ;) Netti osallistui joskus Arvostele mun illalliseen. Olin myös ohjelmassa mukana pienessä pätkässä, heh :D
   Pitää kyllä laittaa videoita jatkossa lisää! ;) Muiden ollessa keittiössä tanssittiin olkkarissa, siksi siskoni ei ollut videossa mukana.

   Poista
 2. all girls are looking super amazing, and the food looks super delicious!

  would you like to follow each other?
  A
  xx
  http://epiquemoi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey you!

   Thank you! ;)
   Definitely we can follow each other.

   Poista
 3. Onpa vanhan näkönen 21-vuotiaaksi. No, ählyt vanhenee paljon nopeemmin ku valkoset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi luoja, miten törkeä kommentti. Itsekkin olen ihan suomalainen (kuten varmaan kommentin jättäjäkin..) ja eiköhän se kuule toisinpäin mene. Mitä lähemmäs päiväntasaaja mennään, niin sitä nuoremmilta ihmiset näyttää ikäisiksiin. Tämän todistaa jo monta tutkimustakin. Äly hoi älä jätä!

   Poista
  2. Netti on upea ja kaunis nuori nainen! :)

   Poista
  3. Kaikki tutkimukset kyllä todistavat sitä, että pohjoisessa ihmiset näyttävät vanhempina nuoremmita kuin esim. Etelä-euroopassa.. Täällä ihmiset ei saa niin paljon aurinkoa (mikä vanhentaa ihoa) kuin etelässä. Kylmässä säilyy paremmin ;) hehe oli pakko puuttua!!

   Poista
 4. Uh! Mikä muija! Paljon onnea Netti! :)


  t: Tserlokki Holmunen

  VastaaPoista