torstai 15. marraskuuta 2012

Elämän pienet asiat

Heräsin tänään aamulla äitini puhelinsoittoon. Vastasin ja huomasin kurkkuni olevan kipeä. Kroppa oli voimaton ja nenä vuoti. Lisäsin vaatekerrosta päälle ja lähdin tekemään aamupalaa.
Nautin elämän pienistä asioista ja aina kun mulla on vapaapäivä, niin teen aamupalahetkestä täydellisen. Onhan se kumminkin päivän tärkein ateria.
Mun iskä oli leiponut viikonloppuna ison kasan korvapuusteja. Vietin yhden viikon vähän terveellisemmällä ruokavaliolla, joten skippasin viikonloppuna uunituoreen pullan. (Yllättävää multa)
Löysin pakastimesta aamulla vielä kolme pullaa. Nappasin itselleni yhden ennen kuin se olisi ollut myöhästä. Sillä tässä talossa pulla maistuu, heh.

Olen ottanut tavakseni viettää aina yhden päivän viikossa vaan kotona. Päivä jolloin hoidan tekemättömät tehtävät ja tyhjennän mielen. Päivä, jolloin lupaan olla stressaamatta mistään.
Itselleen pitää myös antaa aikaa.

Onneksi vointi helpotti iltaa kohden ja pääsin käymään vielä iltalenkillä. En tiedä oliko se nyt hullun järkevää, mutta itseäni voin sitten syyttää, jos kipeäksi tuun. 2 kommenttia:

  1. aika erikoinen asu sulla päällä tuossa koiran kanssa? :)

    VastaaPoista
  2. Moi! Vitsit, olen pitkäaikainen lukijasi ja vasta EILEN tajusin, että olet ollut Salkkareissa! Oon usein miettinyt, että näytät jotenki tutulta. No tv:stä tutulta siis ;) Hauskaa :) Olet kaunis!

    VastaaPoista