torstai 6. syyskuuta 2012

Hei lukijat


Inspiration:

Lokakuussa syntyy blogimaailmaan uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon blogini on kutsuttu mukaan!
Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita.

Blogissani tulee lähiaikoina näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia.

Ps. Olisi kiva kuulla palautetta blogistani! Myös, jos teillä on toiveita, niin niitä voi esittää tässä postauksessa. :)5 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta blogista! Tuo kuva sinusta on niin ihana ja näytät siinä ihan joltain näyttelijältä, en juuri nyt muista keltä. Toivon että jatkat blogiasi aiheista joista nytkin kirjoitat. Jos jotain saa toivoa, avaa rohkeammin omia ajatuksiasi arjen keskellä, joka ei aina ole kellään niin ruusuista kaiken aikaa. :)

  Onnittelut tuosta Inspiration jutusta, olet paikkasi siellä ansainnut!

  Aurinkoista viikonloppua!

  Hanne

  VastaaPoista
 2. näyttelijä salkkareista ainakin :)

  VastaaPoista
 3. Joo mäkin kaipaisin niitä "argh tänään kaikki meni pieleen"-postauksia.. Ei tämmöiseen aina kivaa ja elämä on laiffii meininkiin voi oikein samaistua.. Tulee mieleen suomen paris hilton :D nim.haastan sinut julkaisemaan tämän ja vastaamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos sun kommentista! Oli hauska lukea sitä! Blogin pitäminen mulle on ollut aika tuore juttu ( vaikka se noin vuoden on jo ollukkin) Olen hakenut sitä mitä tältä blogilta haluan ja mitä haluan tuoda julki. Blogini on muuttumassa ja tulevaisuudessa saatte varmasti kuulla enemmän mun perus arjesta ja sitä koen.

   Ps. Otan lisää haasteita vastaan! ;)

   Poista