perjantai 11. maaliskuuta 2016

Baby's only lämpöpussi

Sain blogiyhteistyönä PikkuVaniljalta vauvan autonistuimeen aivan mahtavan lisän, nimittäin baby's only:n lämpöpussin. Se asettuu autonistuimeen täydellisesti. Käytän usein autonistuinta rattaissa, koska näin on helpompi liikkua autolla tai muutoin.  On ollut ihana huomata kuinka helppokäyttöinen ja hyödyllinen lämpöpussi onkaan. Lapsen voi sujauttaa kevyemmälläkin vaatetuksella puettuna pussiin, koska se on niin lämmin. Arjessa tästä on ollut paljon apua.

Lämpöpussi on saanut paljon kehuja ystäviltä sekä perheeltäni. Myös ohikulkijat ovat kiinnittäneet huomiota ja kyselleet pussin perään.Lämpöpussin materiaalit: 40% puuvillaa, 25% akryyliä ja pehmuste (35%) mikrokuitua.

Olemme olleet lämpöpussiin erittäin tyytyväisiä. Nyt kun pussi on ollut pidemmän aikaa käytössä, on ollut ilo huomata miten laadukas ja kestävä se on.

Iso kiitos PikkuVaniljalle, joka mahdolisti tämän.

Yhteistyössä Pikkuvanilja.fi

4 kommenttia:

 1. Kaunis lämpöpussi ja ihania nuo tuotteet muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Olemme olleet todella tyytyväisiä lämpöpussiin. Viime talven pelastus. ;)

   Poista
 2. Blogisi on ihana. Lueskelin juuri vanhoja postauksiasi läpi ja niistä välittyy ihanasti sun persoonasi :) ymmärrän, että pikkulapsiarki on hektistä, mutta toivon silti, ettet kokonaan luovu bloggaamisesta, vaan että edes toisinaan kirjautuisit ja kertoisit kuulumisia. Ihanaa alkavaa kevättä teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, olipa kiva ja kannustava viesti sulta! <3 Lapsen syntymisen jälkeen olen ollut todella kiireinen. Oman ajan löytäminen lapsiarjesta on ollut välillä hankalaa.
   Vaikka viime aikoina olen päivittänyt blogiani harvemmin niin blogiani en silti lopeta. Tarkoitukseni postailla enemmän jatkossa. Uutta postausta siis tiedossa ;)

   Kiva kun seuraat!

   Poista