perjantai 19. helmikuuta 2016

Ystävänpäivä

Viime sunnuntaina ystävänpäivänä järjestimme brunssin Nikon isän ja hänen puolisonsa luona. Aamulla keittiössä meitä vastassa oli kaksi iloista letunpaistajaa jotka ottivat meidät lämpimästi vastaan, niin kuin aina. Pöytä oli viittävaille valmiiksi katettu, joten viimeistelimme aamupalapöydän yhdessä valmiiksi.
Heidän kanssa meillä on ollut tapana istua pitkään ruokapöydän äärellä ja seurustella yhdessä. Tämäkään kerta ei ollut poikkeus.
Usein ruokapöytäkeskusteluissa Nikon isä haluaa muistella menneitä ja jakaa elämän kohokohtia. Välillä itkemme ilosta ja nauramme niin että vatsaan sattuu. Olen ihmisenä hyvin avoin ja puhelias, elän hetkessä ja iloitsen pienistä asioista. On todella kiva kuulua perheeseen jossa voi heittää huolet pois ja nauttia rennoin mielin toistemme seurasta.


Brunssin jälkeen jatkoimme matkaa vielä Nikon äidin Pian luokse. On aina mukavaa käydä Pian luona, kun hän panostaa meihin niin kovasti. Paikalla oli myös Nikon mummi sekä hänen miehensä ja kaikista ilahduttavinta oli seurata kuinka Noel oli huomion keskipisteenä. 

Tänä vuonna ystävänpäivä muodostui hyvästä ruoasta ja seurasta. Näitäkin hetkiä varmasti muistellaan vielä tulevaisuudessa ;). 

Toivottavasti teilläkin oli kiva ystävänpäivä! <3

1 kommentti:

  1. Voisitko tehä postauksen siitä miten tapasit poikaystäväsi ja miten teidän tarina alkoi? Itse rakastan aina lukea muiden rakkaustarinoita, kun oon niin parantumaton romantikko... :D

    VastaaPoista