keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Tulevan odottelua

Viimeinen kuukausi on vierähtänyt vauhdilla. Tuntuu että päivät ovat kuluneet nopeammin mitä pidemmälle raskaus on edennyt. Monesti sanotaan että odottavan aika on pitkä, mutta omassa tilanteessani se on ollut päinvastainen.
Sain pari viikkoa sitten ensimmäiset kipeät supistukset töissä, jonka jälkeen olen kärsinyt myös kovista selkäkivuista. Jäin hetkeksi sairaslomalle jotta kivut helpottuisivat levossa. Lepo on tehnyt hyvää ja nyt koen että jaksan taas paremmin.

Pienokaisen valmisteluja

Sain veljeltäni hyvän vinkin tilata vauvan rattaat ulkomailta. Saimme hyvän tarjouksen jolloin nappasimme rattaiden lisäksi myös auton istuimen ja muutaman lisävarusteen näihin. En malta odottaa ensi viikkoon, jolloin pääsen ihastelemaan niitä.
Pinnasängyn kokosimme muutama viikko sitten ja vaatekaappiin olemme tehneet tilaa vauvan vaatteille, joita on tähän mennessä sadellut jo huomattava määrä. Itse olen kova ostamaan vaatteita ja joka kerta toistan itselleni että "nämä oli sitten viimeiset". Eihän niitä kauniita ja söpöjä vauvan vaatteita voi olla ostamatta, heh. Pikkuhiljaa koti alkaa muistuttamaan siitä että perhe kasvaa.Vietettiin poikaystäväni syntymäpäiviä huhtikuussa. Olin kuukausi aiemmin varannut meille pöydän Boulevard Socialista ja hankkinut lahjat hyvissä ajoin kaappiin vaatteiden taakse piiloon. Olin tosi innoissani päivästä ja halusin tehdä siitä ikimuistoisen. 
Aamulla Nikon vielä nukkuessa hiivin pois sängystä ja valmistin meille aamiaisen. Tuntia myöhemmin herätin siskoni Carolinan, joka oli tullut meille edellisenä iltana yökylään. Juuri ennen h-hetkeä laitoin Sonoksista Tuulin Paljon onnea vaan -biisin soimaan ja käytiin herättämässä uninen synttärisankari. 
Aamupalan jälkeen suuntasimme Helsinkiin jossa meillä oli pöytävaraus ravintola Boulevard Socialissa. Oli ihana istahtaa alas, syödä hyvää ruokaa ja nauttia toistemme seurasta. 
Myöhemmin illasta käytiin vielä moikkaamassa meidän kavereita, jonka jälkeen suunnattiin väsynein, mutta iloisin fiiliksin kotiin nukkumaan. 


2 kommenttia: