lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kasvu äidiksi

Raskauteni aikana olen kuullut usein ihmisten sanovan että säteilen. Se on mielestäni yksi siisteimmistä kohteliaisuuksista mitä voi saada ja joka kerta se ilahduttaa mieltäni. Koen että raskaus on muuttanut mua ihmisenä. Jotkut toissijaiset asiat ovat menettäneet merkityksensä ja ajattelen asioista paljon kypsemmin. Ehkä se on osa tätä äidiksi kasvamista.
Uskon siihen että raskaus muuttaa naista niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Kukaan ei synny tähän maailmaan valmiina äidiksi tai isäksi. Siihen kasvetaan ja ensimmäinen osa sitä prosessia on parhaillaan käynnissä.

Päivittäisten voimakkaiden potkujen myötä tämä pikku kaveri masussa on tullut viikko viikolta todellisemmaksi. Se on nykyään osa päiväämme ja viihdyttää meitä lukuisilla potkuillaan. 
En malta odottaa sitä yhtä kaunista kesäpäivää kun saamme tavata tämän pienen kaverin joka vatsassani kasvaa ja valmistautuu tähän ihmeelliseen maailmaan. Tällä hetkellä ajatukseni synnytyksestä ovat olleet positiiviset. Olen myös kuullut kavereideni "kauhutarinoita" synnytyksestä, mutta silti haluan pitää mieleni positiivisena. Jokainen meistä on yksilö ja niin on myös raskauden kulkukin. Koen olevani hyvissä käsissä ja en varmastikaan ole ensimmäinen joka lapsen tähän maailmaan synnyttää. 

Tässä vähän ajatuksia tältä päivältä. Aurinkoista viikonloppua kaikille - ihanaa että se aurinko meitä lämmittää. ;)
6 kommenttia:

 1. Näytät kyllä tosi freshiltä. Onnea ja mukavaa odotusta!

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näytät. :) Mistä toi ihana takki on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Takki on ostettu Karen Milleniltä ;)

   Poista
 3. Kaunis tuleva äiti <3
  Tiedättekö muuten vielä vauvan sukupuolta vai pidättekö salaisuutena?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Tiedetään vauvan sukupuoli mut pidetään se salaisuutena, ainakin toistaiseksi ;)

   Poista