perjantai 3. tammikuuta 2014

Uusivuosi 2014

Vuoden vaihtumiselle luodaan yleensä suuret odotukset. Vuodenvaihde antaa uudelle vuodelle ikimuistoisen alun, niin hyvässä kuin huonossa. Kaksi viimeistä vuotta eivät ole startanneet parhaimmalla tavalla: on ollut migreeniä ja suunnitelmien peruuntumista. 
Tällä kertaa halusin aloittaa uudenvuoden hyvän ruoan ja mahtavan porukan parissa. Siksi kokosimme kaveriporukan yhteen ja varasimme jo hyvissä ajoin pöydän ravintolasta, josta tykkäämme.
Tytöt tulivat meille alkuillasta lasilliselle ja yhdessä teimme vielä viimeiset laittautumiset. Kotoani suuntasimme kohti Gaijinia, jossa meitä odotti kahdeksan ruokalajin maistelumenu nimeltä "Fujisawa". Ravintolassa tunnelma oli rento ja juhlava. Saimme nauttia hyvästä palvelusta ja ruoasta. Ruoka oli taivaallisen hyvää ja jokainen pala oli osa mahtavaa kokemusta. Pieni luksus antoi tyttöjen illalle ihanan alun. Muutaman tunnin illallistamisen jälkeen jatkoimme Showroomiin. Ilta jatkui samalla porukalla ja entistä paremmalla juhlafiiliksellä. 
Parin epäonnistuneen uudenvuoden jälkeen sain vihdoin todella hyvän aloituksen tälle vuodelle. Uskon, että vuosi 2014 tulee olemaan vähintään yhtä hyvä kuin illan loistavuus. Tällä kaveriporukalla on hyvä jatkaa tätä alkanutta vuotta ja saada entistä parempia yhteisiä muistoja. Hyvät ystävät tekevät elämästä parasta.

Toivottavasti myös sulla oli hyvä uusivuosi! <3 

1 kommentti:

  1. Upen näköinen porukka olette! <3 Kukahan mahtaa olla ystäväsi tuosta teidän ryhmäkuvasta sieltä takaa oikealta, hän on myös tuossa kolmannessa kuvassa laitimmaisena? Onkohan hänellä blogia? Kiitos J blogistasi, halit :)

    VastaaPoista