perjantai 17. tammikuuta 2014

Hello 2014

Vuosi 2014 on tuonut elämääni uusia tuulia: palasin takaisin koulunpenkille, kaverini Netti muutti meille muutamaksi viikoksi asumaan ja elämääni on pulpahtanut ihminen, joka saa mut hymyilemään onnesta (ehkä siitä joku päivä enemmän).

Blogini on ollut pienellä tauolla uuden elämäntilanteeni johdosta. Se on tehnyt hyvää sekä mulle että blogilleni. Blogini alkoi yht'äkkiä tuntumaan liian työlläältä ja koin painetta postaamisten kanssa. Blogin pitäminen pitää olla hauskaa, ja jos siitä loppuu into, on hyvä pitää siitä hetki taukoa. Uskon pienen hengähdystauon olevan hyväksi myös lukijoilleni.
Nyt parin viikon tauon jälkeen olen taas täynnä uutta intoa.Kaverini teki mulle muutama viikko sitten hyvää vuohenjuustosalaattia. Se oli ehdottomasti parhain vuohenjuustosalaatti, mitä olen koskaan syönyt. Korppujauhoista kuorutettua vuohenjuustoa, balcamicossa paistettuja punasipuleja, omenaa, kirsikkatomaatteja, punamangoldisalaattia, pähkinöitä ja päälle tumma balsamikastike.

Päätin sitten itse myös kokeilla kyseistä salaattia. Salaatin lisukkeeksi tein myös bruscetta-leivät. 
Hyvästä suorituksesta huolimatta en onnistunut siinä niin hyvin kuin kaverini, heh. 
Ehkä ensi kerralla ;)

Näiden parin viikon aikana olen viettänyt tietystä syystä paljon aikaa Lahdessa.. Kävin viime perjantaina seuraamassa Pelicans-HPK pelin Isku Areenalla. Peli päättyi 4-1 Pelicansin hyväksi. 
Kuullaan taas pian ;)

4 kommenttia:

  1. Onkos elämääsi astunut joku Pelicansin pelaaja? ;-)
    Hyvää vuoden alkua, mukavaa että vuosi on alkanut hyvissä tunnelmissa.

    VastaaPoista
  2. Numerot kertovat... ;)

    VastaaPoista