tiistai 17. joulukuuta 2013

Hotelliravintola Volare

Kävin viime viikon maanantaina tutustumassa hotelliravintola Volareen. Otin ystäväni Ainon mukaan ja matkustimme kohti Vantaata. 
Volare on viihtyisä ja tunnelmallinen 36-paikkainen ravintola. Hotelliravintola sijaitsee lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ja kauppakeskus Jumboa.

"Hotelliravintola ruoan ei tarvitse olla tylsää. Siinä voi olla vivahteita fine diningistä ja väri-ilottelua. Siitä ei saa puuttua twistiä, mutta hinnan pitää pysyä kohtuullisena." Tätä mieltä on Airport Hotel Pilotin apulaisjohtaja Richard Sumelius.
Ravintola sopii hyvin muillekin ruokailijoille kuin hotellin asukkaille.
Tällä kertaa otimme Ainon kanssa alkupaloiksi bruschetta-leivät. Pääruoaksi Aino valitisi häränfilepihvin salaatti-parmesanpedillä ja itse otin kasvispastan. Jälkiruoaksi valitsimme sitruunapannacotan, joka oli herkullista. Olisi ehkä sittenkin kannattanut ottaa häränfilepihvi salaatti-parmesanpedillä, koska se näytti niin hyvältä.

Volaren ruokalista uudistuu loppiaisena. Keittiömestari Toni Nieminen on laatinut uuden ruokalistan. Raotan hiukan uuden menun sisältöä. Alkupalaksi on suunniteltu sekä lohi- että lihapastrami, joiden seurana on pikkelöityjä eli etikalla kypsytettyjä juureksia, kuten kyssäkaali ja punajuurta sekä omenaselleripyrettä.
Herkullista! Suosittelen tulla maistamaan loppiaisen jälkeen.
Paikka saa kasvojenkohotuksen ensi vuoden puolella pienellä remontilla, jolloin paikka on entistä viihtyisämpi.

Ravintola Volare on auki päivittäin klo. 17-23:30. 
Muutaman tunnin seurustelun ja syömisen jälkeen jatkettiin hotellihuoneeseen katsomaan Sinkkuelämää.
Airport Hotel Pilotti sijaitsee samassa talossa ravintola Volaren kanssa. Hotelliravintola Volaren ravintolamestari Toni Niemisen ja apulaisjohtaja Richard Sumeliuksen haastattelu www.vantaansanomat.fi,  www.facebook.com/BestWesternAirportHotelPilotti

2 kommenttia:

  1. Teitkö tämän yhteistyössä heidän kanssa eli saitko ilmaiseksi ruoat ja huoneen jos mainitset blogissasi? Kannattaisi mainita asia erikseen jos näin on. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postaus on tehty yhteistyössä ravintolan kanssa. Yhteistyö näkyy postauksen lopussa "tunnisteissa". :)

      Poista