perjantai 19. huhtikuuta 2013

Sateinen päivä

Olen kolmen viikon aikana ollut hyvin kiireinen. Aamulla kouluun ja illaksi töihin. Tehtäviä, kokeita ja oppitunteja on ollut paljon. Viimeinen pinnistys vielä koulussa ennen kesälomaa..
Istun luokan etuosassa ja osallistun usein keskusteluihin. Haluan tuoda omia mielipiteitäni esille ja olla aktiivinen. Se auttaa mua oppimisessa. 
Tänään mulla oli vapaapäivä. Kävin kaverini kanssa aamupäivällä kävelyllä Kaivarissa ja kahvilla Ursulassa. Saatiin nauttia hetken auringosta kunnes paluumatkalla kotiin alkoi satamaan vettä. 
Sateisena päivänä on kiva puuhailla kotihommien parissa. Laitoin siivousmusiikkia soimaan, lauleskelin mukana ja yhtäkkiä muutama tunti olikin jo vierähtänyt. Olisin voinut jatkaa sitä vaikka kuinka pitkää. Siivoaminen lasketaan usein negatiiviseksi asiaksi. Sitä tehdään usein pakosta. Pienillä asioilla siivoamisesta saa hyvinkin hauskaa ja yhtäkkiä sitä voisi kiillottaa vaikka koko kodin. Kyllä muistan lapsuudestani pakolliset kotityöt joita tehtiin välillä hampaat irvessä ja taas välillä hyvällä meiningillä.  Nyt on koti siisti ja koti kiittää!

Illalla kaverini Aino tuli kylään. Laitettiin ruokaa ja puhuttiin hauskoista jutuista. Se tyttö saa kyllä mut hyvälle tuulelle! :) Luettiin Anuirmeli Sallamo-Lavin kirjaa Parhaat iskurepliikit. Kirjasta löytyy vinkkejä älyköille, epätoivoisille, rohkeille ja yhtä väsyneille kuin Jasulle ja Ainolle, heh.  

Nyt vielä hetkeksi kirjan ääreen lukemaan, koska huomenna on tentti. 
7 kommenttia:

 1. Mitä sä opiskelet?:)

  VastaaPoista
 2. voisitko joskus kirjoittaa tänne ruokapäivä kirjaa, että mitä oot syöny yhden päivän aikana :-) sun ruoka-kuvat on niin herkullisii ja panostettuja aina, että kiinnostaa kokonaisuutena että mitä kaikkea syöt aamupalasta iltapalaan :) Kivaa päivää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Voisin tehdä postauksen siitä joku päivä! ;) Aurinkoista vklp!

   Poista
 3. voisitko joskus kirjoittaa tänne ruokapäivä kirjaa, että mitä oot syöny yhden päivän aikana :-) sun ruoka-kuvat on niin herkullisii ja panostettuja aina, että kiinnostaa kokonaisuutena että mitä kaikkea syöt aamupalasta iltapalaan :) Kivaa päivää sulle!

  VastaaPoista
 4. Miks et vaan voi sanoa että opiskelet lähihoitajaksi? Häpeätkö sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sen alan nimi jota opiskelen. En häpeä sitä! Miksi muuten opiskelisin lähihoitajaksi. :)

   Poista