tiistai 24. tammikuuta 2012

Materialismionnellisuus

Beat heitti mulle haasteen: “Kerro (ilman materiaalisyyllisyyttä) mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sulla olisi kaikki maailman rahat.


En keksinyt viittä tavaraa, joten päädyin valitsemaan asioita mitä tekisin tai ostaisin, jos mulla olisi ns. kaikki maailman rahat.
 

Ensimmäisenä ostaisin loma-asunnon Thaimaasta, jossa voisin kylminä vuodenaikoina löhöillä hiekalla ja nauttia lämmöstä. Maan ei välttämättä tarvitsi olla Thaimaa, mutta yksi esimerkki. 


Maailmassa on perheitä, jotka eivät voi koskaan saada lasta. Perheitä, jotka voivat saada lapsen, mutta eivät pysty huolehtimaan siitä. Vaikka voisinkin saada oman lapsen, niin toivon, että joku päivä pystyisin adoptoimaan pienen pojan tai tytön. Antamalla hänelle kodin, rakkautta ja turvaa. 

<3

Materialismiin.. Hieronta käynnin jälkeen olen haaveillut hieronnasta ja kylpylään pääsemisestä. Mikä olisi sen ihanampaa kuin saada oma poreamme.

Olen haaveillut pitkään maastoautosta, koska auto olisi juuri sopiva perheauto. Pidän siitä, että autossa on tilaa istua ja hengittää. Tottakai liikkuvuudella ja auton ulkonäöllä on väliä.


Viimeisenä, mutta ei vähäisenä ostaisin itselleni hevosen. Pienenä pelkäsin hevosia, mutta nykyään haluaisin päästä ratsastamaan. Koen hevoset kauniina, enkä pelkää niitä enää.


 Mitä te tekisitte, jos saisitte hullusti rahaa?
2 kommenttia:

  1. Apua Jassu, älä laita ees ajattelemaan tommosta, menen hulluksi!! Ihana olet :) Puss

    VastaaPoista
  2. Voi tulee vaikka kuinka asioita mieleen mitä tekisin.. mutta ainakin maksaisin vanhempieni talovelan, ostaisin oman kodin ja auton ja varmasti myös matkustelisin. Haluaisin myös lahjoittaa osan rahoista esim. Masai-tyttäjen turvakotiprojektiin Keniassa tai johonkin muuhun hyvään tarkoitukseen. :)
    Ihania nuo sinunkin haaveet. Nuo kuvat tuossa adoptiotekstin yhteydessä on aivan valloittavia ! <3

    VastaaPoista