sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Pömppömahan litistäminen

Pyydettiin kertomaan urheiluvälineistä mitä käytän, joten päätin tehdä bostauksen aiheesta treenaus ja ruokavalio. Laitoin tähän kuvia välineistä, ja miten niitä käytän.

Joulun pyhien ja herkkujen jäljiltä katse kääntyy vatsanseutuun. Heikot vatsalihakset ovat usein syynä pömpöttävään vatsaan.

Kerroin aikaisemmassa bostauksessa kokeileeni “kovaa putkiloa” tätini luona Ranskassa, jossa ihastuin siihen, ja huomasin sen vaikutuksen keskivartalooni. Löysin pienen metsästyksen jälkeen sellaisen Stockmannilta, hintaan 25€. Keskivartalon vahvistaminen kannattaa aina, sillä vatsan ja selän syvillä lihaksilla on monta tärkeää tehtävää. Jos keskivartalon lihakset ovat kunnossa, ne vaikuttavat mm. ryhtiin, selkäongelmiin, ja vatsa pysyy litteänä ;)

Pilates, ja aerobinen, pitkäkestoinen liikunta on loistava tapa hoikentaa vyötäröä. Suosittelen valitsemaan niitä lajeja mistä itse pitää, jotta liikunnan motivaatio säilyy.


Kuljetan putkiloa yläselästä takapuoleen asti. Saman harjoituksen voi myös tehdä sivuttain, jolloin se vaikuttaa mm. jenkkakahvoihin. Jos treeniä tekee päivittäin, se todella kiinteyttää.
Saman voi tehdä myös pelkälle takapuolelle.  Istuen sen päällä, kuljettaen sitä ylhäältä alas, ja alhaalta takaisin ylös.
Tässä treenitarvikkeeni mitä käytän.
Hyvä venytys on aina tarpeeseen (;


Kuntosalikortin lopetettua ja talven tultua, on tullut treenattua crosstrainerilla kotona. Joka on kyllä mielettömän hyvä.
Nyt on tilattu kotiin uusi laite, jos oikein ymmärsin, niin laite olisi tämän näköinen. Kerron myöhemmin miten treenaaminen sillä sujui.
Pelkkä liikunta ei auta


Rasvan polttaminen paikallisesti ei onnistu; sitä voi vähentää ainoastaan tasaisesti joka puolelta kehoa.  Vaikka omistaisit kuinka hienon sikspäkin tahansa, kukaan ei voi nähdä sitä, jos lihasten päällä on runsas rasvakerros. Siihen tarvitaan ruokaremontti että liikunnan lisääminen..

Hyviä tuloksia saamalla on panostettava ruuan määrään, laatuun ja ruokailurytmiin.

Olen itse kasvissyöjä, ja joudun usein miettimään mitä syön, jotta saisin kaiken tarvittavan.

Tässä hyvä nettisivu kasvissyöjille, ja myös ihmisille, jotka syövät lihaa. www.soyappetit.fi

Lainaus tekstistä: "Ravitseva soija korvaa kasvissyöjän ruokavaliossa lihan, koska siinä on oikeassa suhteessa kaikki välttämättömät aminohapot. Luontaisesti gluteenittomana se sopii myös keliaakikoille. Urheilijoille soija on oiva proteiinilisä, sillä se sisältää enemmän proteiineja kuin mikään muu papu. Soijasta on apua myös painonhallinnassa ja monet gynekologit suosittavat sitä naisten vaihdevuosivaivoihin."


Aloitan huomenna kuukauden mittaisen treenipäiväkirjan, jossa treenaan enemmän ja keskityn ruokavalioon. Kuukausi ilman herkkuja, pizzaa jne. Katsotaan, vaikeaa se tulee olemaan.


Hyvät urheiluliivit ovat naisilla urheilussa A ja O!
Tässä makeet punaiset Adidaksen lenkkarit. Tällaiset seuraavaksi (;
Kevennykseksi vähän Sami Hedbergiä 

3 kommenttia:

  1. Olet hyvässä kunnossa ja sun blogia on kiva seurata :-) Vositko kertoa tuosta uudesta laitteesta sitten miten se toimi.

    VastaaPoista
  2. voisitko kertoa onko tuo abtwister toimiva vekotin? :)

    VastaaPoista
  3. On ollut tosi toimiva. Suosittelen ehdottomasti! On tehnyt tulosta (:

    VastaaPoista