sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Universal Studios

Takaisin Miamin matkan kuulumisiin. Yksi matkan odotetuimmista paikoista oli ehdottomasti huvipuistot. Lähdimme aikaisin aamulla ajamaan kohti Orlandoa. Tarkoituksemme oli viettää kaksi päivää eri huvipuistossa. Ensimmäisenä päivänä suuntasimme Universal Studioille. 

Orlandon huvipuisto on jaettu kahteen eri osaan, Islands of Adventure ja Universal Studios, jotka ovat eri hintaisia. Halusimme nauttia laitteista, joten valitsimme kahden puiston front of line -liput (tunnetaan nykyään nimellä Express pass), jotta laitteisiin pääseminen olisi nopeampaa. Kahden puiston front of line -lippu maksoi yhdeltä n. 300 veroineen. Vaikka lippu olikin hyvin kallis, oli se myös ehdoton laitteisiin pääsemisen kannalta. Tällä lipulla jonotimme 10-25 minuuttia yhteen laitteeseen kun taas ilman tätä lippua jonotusaika olisi ollut pahimmillaan jopa kolme tuntia.

Itselleni kaikista mielenkiintoisimmat kohteet olivat Simpsonit ja Harry Potter. Olen aikaisemmin käynyt Losin Universal Studioilla jolloin ihastuin Simpsonit alueeseen. Harmikseni tällä kertaa olin kipeä, joten en pystynyt täysin nauttimaan päivästä.

Tämä huvipuisto oli värikäs ja mielenkiintoinen. Siellä olisi voinut viettää aikaa enemmänkin. Suosittelen varaamaan reilusti aikaa, koska siellä on niin paljon nähtävää. Kannattaa tutustua huvipuiston tarjontaan etukäteen, jotta kerkeää nähdä mielenkiintoisimmat paikat. Huvipuiston omilta nettisivuilta voit ostaa liput ennakkoon edullisemmin ja säästyt lippujen jonotukselta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti