sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Toiminnantäyteinen juhannus

Vietettiin poikaystäväni kanssa juhannusta siskoni luona Espoossa. Grillattiin, herkuteltiin ja pelattiin lautapelejä sekä kerrottin tarinoita lapsuudesta ja nuoruudesta. Isosiskoni perheen lisäksi juhannusta tuli meidän kanssa viettämään myös pikkusiskoni ja hänen poikaystävänsä.
Oli kivaa vaihtelua viettää juhannus pääkaupunkiseudulla, sillä viime vuonna vietimme sitä Ranskassa.

Lauantaina iltapäivällä lähdimme poikaystäväni kanssa ajamaan takaisin kohti Lahtea. Moottoritiellä poistelin kännykästäni kuvia ja olin muutenkin omissa maailmoissani kunnes poikaystäväni varoitti mua peurasta, joka lähestyi meidän autoa oikeanpuolimmaisesta ojasta.
Istuin itse pelkääjän paikalla eli juuri kyseisellä puolella, johon peura tulisi mahdollisesti osumaan.
Lopulta peura osui auton lasiin ja lensi peilin kautta takaisin ojaan. En kerinnyt muuta kuin sulkemaan silmäni ja peittämään korvani.
Olen joskus aiemmin istunut kyydissä, kun auto on ajanut ketun päältä. Se tuntui inhottavalta, mutta tämä oli jo ihan omaa luokkaansa. Isku oli kova ja jäljet autossa olivat myös sen mukaiset.
Ajoimme heti seuraavalle huoltoasemalle ja soitimme hätänumeroon, jonka jälkeen poliisi tuli tarkistamaan tilanteen.
Olimme molemmat tilanteesta hyvin säikähtäneitä, mutta samalla hyvin kiitollisia siitä ettei mitään sen pahempaa kuitenkaan lopulta tapahtunut.
Myöhemmin Lahteen päästyämme kävimme sairaalassa tarkistuttamassa vauvan voinnin. Kaikki oli onneksi hyvin ja saimme huokaista helpotuksesta.


Kuva: Tim Kiukas

1 kommentti:

  1. Ikävä sattuma=/ Asiasta toiseen=D olen tässä viikon maanut kotona kipeänä ja kerennyt katsoa tvstä kaikkea mahdollista=) Sinutkin olen nyt useamman päivän ajan bongannut salkkareista=D ootko koskaan puhunut täällä niistä ajoista? ois kiva kuulla miten päädyit niihin jne =)

    VastaaPoista